![]() |
Vans console Nintendo 64
10 Attachment(s)
Vand:
1.Consola Nintendo 64 PAL - consola in stare buna de functionare - jumper pack - alimentator - cablu video - controller PRET: 65 RON 2.Consola Nintendo 64 PAL - consola in stare buna de functionare - jumper pack - alimentator - cablu video - controller PRET: 60 RON 3.Consola Nintendo 64 PAL - consola in stare buna de functionare - jumper pack - alimentator - cablu video - controller PRET: 65 RON 4.Consola Pikachu Nintendo 64 PAL "Pockemon" Edition - consola in stare buna de functionare - memory pack - alimentator - cablu video - controller PRET: 90 5.Consola Nintendo 64 PAL - consola in stare buna de functionare - jumper pack - alimentator - cablu video SCART - controller PRET: 70 6.Controller Nintendo 64 gri - in stare buna PRET: 25 RON 6.Controller Nintendo 64 rosu - in stare buna PRET: 30 RON 7.Alimentator Nintendo 64 PRET: 15 RON 8.Alimentator Nintendo 64 DEFECT PRET: 10 RON 9.Nintendo 64 Transfer Pack PRET: 22 RON La cumpararea unei console cu toate accesoriile se poate adauga pt 8 RON 10.Cablu video N64 sau SNES PRET: 22 RON Preturile sunt negociabile. Prefer predare personala in Bucuresti dar trimit si in tara. La o oferta buna de schimb, discutam. Pentru jocuri N64, PSX si XBOX-uri urmariti anunturile mele. |
Re: Vans console Nintendo 64
Inca de vanzare!
|
Consolele s-au vandut. Mai sunt cateva jocuri si alimentatoare.
|
apropo am ps1 de vanzare 135 roni (livrare incusa in pret) 6 cd-uri originale cabluri incluse adaptor euro-scart nr tel:0742560572
|
Am si eu de vanzare. Multumesc. :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:16. |
- Copyright 2026 4Tuning