![]() |
BMW M5 Ute - Camioneta bavareza
37 Attachment(s)
Oare de ce ai vrea sa transformi un sedan performant ca M5 intr-o camioneta? Acest lucru pare ca nu are nici o logica... Nu si daca traiesti in Australia! Proprietarul acestei "creatii" este din South Wales si probabil ca iubeste si masinile germane si camionetele australiene, astfel nu ne explicam aceasta "incrucisare". Cum acest BMW M5 Ute nu a fost inca testat pe dyno, constructorii sai sustin ca ar avea vreo 460 cai putere.
|
Re: BMW M5 Ute - Camioneta bavareza
mie imi place, arata bine si se cunoaste ca a fost mult de munca la ea. cam toate piesele sunt aliniate, fara lufturi (din pozele care le-am vazut). ar atrage ff multe priviri una din asta pe strazile din romania. :)
|
e superba !!!!!
|
superba masina
|
Marfa masina , am vazut la tv anu` trecut un intreg reportaj despre realizarea ei
Oricum ideea ft buna ,si realiazarea pe masura |
e o transformare reusita....arata bine masina
|
=)) zici ca e Logan Pick-up :-j
|
siau batut joc de masina...
|
merita toate respectele din punct de vedere constructiv,arata impecabil buna treaba.
|
Din punct de vedere al realizarii se apropie de nota 10, dar nu inteleg de ce ai vrea sa faci asa ceva :)
|
Nu poti sa faci asa ceva unui BMW, mai ales unui M5....rusine lor...au sticat o masina extraordinara..pt ce?.......
|
Arata bine ma. Nu mai e un M5 asta e sigur, dar orice-ar fi arata bine :)
E calumea finisata se vede ca s-a muncit ceva... ma intreb care mai sunt performantele de a trebuit sa intareasca asa telescoapele spate :D |
Quote:
|
E chiar frumoasa si bine facuta.Dar cred ca acum are o problema cu stabilitatea!
|
logan pick`up cu bot de bmw :)))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:09. |
- Copyright 2026 4Tuning