![]() |
E30 - ursoaica mea
1 Attachment(s)
salut,
dupa cateva peripetii (accident usor si tot felul de restaurari mecanice) am reusit sa scot ursoaica la lumina cat de cat. e o batranica de 20 de ani dar cu inima mare (2.5l) si cu cateva lifting-uri pe la roti, interior si vopsea. deocamdata are cetatenie bulgara (off, taxa asta...) |
Re: E30 - ursoaica mea
cred ca e primul e30 touring pe care il vad pe forum.sa faci treaba buna cu el. bafta
|
multumesc, imi dau toata silinta.
|
3 Attachment(s)
alte cateva poze:
|
superba masinutza...imi plac foarte mult patratzelele alea facute in fata. Ar merita o toba sport si poate niste stopuri clare. Sa o stapanesti sanatos !
|
merçi,
Acum tocmai îi pun toba standard. Am avut tobă sport însă e prea gălăgioasă pentru un familist. |
masina asta ar putea arata intr`un mare fel :) deocamdata se pierde in multime....
jante mai mari( buza e must have la bmw) , lasata jos , m`tech , sa scapi de cuiu ala de tractare , nasu negru , angel eyes .... 2.5 ala nu prea e motor de familist , iti ofera ceva senzatii |
părerea mea e că la dimensiunile mașinii jantele pe 16'' sunt suficient de mari.
Angel eyes are, iar garda la sol e numai bună pentru drumurile mele (are suspensie sport, dar pe spate am lăsat arcurile normale (de obicei nevasa cu copiii stau un spate și când II mai umplu și portbagajul nu mi-e teamă că rup toba). Iar de motor mă bucur când sunt singur și la drumuri afară din oraș. De fapt, faptul că e touring și are și cui de tractare fac "fiara" să fie mai discretă (acum are și portbagaj deasupra) ;) |
1 Attachment(s)
o poza cu interiorul care a suferit putin in service, iar acum e in reconstructie.
|
1 Attachment(s)
o poza mai recenta:
|
frumoasa, mai rar urs touring....sa ai parte de ea!
|
multumesc,
am observat ca e ai rar; gasesc foarte greu piese (sh) pentru el. |
Cate haioane, mochete, usi si geamuri de brec n-am aruncat...
|
Quote:
|
imi spui si mie de unde ti-ai luat barele de pe plafon? frumoasa si sa o stapanesti sanatos
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:41. |
- Copyright 2026 4Tuning