![]() |
Machetele mele - radu715
4 Attachment(s)
Salut, Sunt nou pe forum.. si as vrea sa va prezint colectia mea de machete scara 1:72.. majoritatea sunt de la firma cararama :-) Ma puteti intreba daca aveti vreo nelamurire in legatura cu machetele.. daca cineva este interesat de ele Dati-mi un PM :!:;)
si niste poze :rolleyes2 |
Re: Machetele Mele 1:72 -> radu715
sari cu tuningu pe ele :))
|
frumos garaj;)
la cat mai multe si bafta in continuare |
frumoasa colectia machiet ;)
|
Salut si... BINE NE-AI GASIT!!! :lol::lol::lol:
Prezinta cate 2 machete/zi cu cate maxim 6 poze fiecare macheta. Scrie la fiecare macheta: - denumire model; - an fabricatie; - firma producatoare Astfel, ne va fi mult mai usor sa stim ce prezinti si sa-ti laudam colectia. Eu zic sa nu te apuci de tuning la o scara asa mica. Iti spun din experienta proprie ca... insasi scara 1/43 (scara mea de colectie) este o scara destul de mica pentru tunat, dar mai ales ca ale tale sunt si mai mici (1/72), risti sa le strici daca nu ai cat de cat experienta de lucru pe machete. Lasa-le asa, cum au fost facute din fabrica... Eu ti-am dat un sfat... TU... FACI CUM VREI... :???: Bafta la colectionat. |
ms pt sfaturi ..am sa incerc..dar pt inceput am facut o prezentare generala
:oops: |
Eu am pricipit :???:
Ce am scris mai sus, era asa... de incalzire. Usor, usor... le prezinti cand ai timp:rolleyes2:-P si placere |
Quote:
|
Re: Machetele mele- radu715
ce se mai aude cu x5-ul ala??
|
Quote:
Deabea astept X5-ul.. :) am ganduri mari cu el :twisted::twisted:8) |
3 Attachment(s)
a venit si x5-ul .. :)
pozele suntt facute..cu acumulatorul aproape mort..maine am sa pun niste poze..mai bune :) si acum cateva detalii tehnice...:) Masina este de plastic...cu radiocomanda.. Are faruri actionate din telecomanda,semnalizari si stopuri pe frana Este scara 1 :16 ..e foarte detaliata.. firma producatoare : Silverlit cam atat..raspund la orice intrebare:)).. dACA aveti idei de tuning pt ea..le astept :d.. |
Quote:
s-o stapanesti sanatos! tuning pt X5... e destul de greu! totusi as fi curios sa vad cam ce idei ai avea...;) |
Frumos BMW-ul ;)
Eu i-as "trage" un bull-bar in fata (ca tot am facut unul la Scania si am "experienta" acum :lol::lol::lol:), l-as "incalta" cu niste pneuri cu jante mai shic, i-as cobora putintel garda la sol si i-as croma suporturile pentru portbagaj si oglinda retrovizoare... Deocamdata cam atat. Este pacat sa incerci sa-i faci prelungire de eleron si parti laterale coborate. Este o culoare cam dificila pentru tuning... Poti eventual sa-i vopsesti partile negre ce se afla in prelungirea spoilerelor si partilor laterale, cu aceasi culoare ca si caroseria :rolleyes2 Aaaaa si i-as mai pune niste pleoape la faruri, asa, de efect... Bafta la tunat!! Idei se gasesc... VOINTA si PUTINA NEBUNIE sa ai... :-P:???:8):rolleyes2 |
8 Attachment(s)
Prima modificare facuta..ca tot vine festivalu' ..:lol::lol:
Stickere 4tuning, radio guerilla. o intrebare : chitu'l auto prinde pe plasticc?:???::???:..vreau sa o fac mai "clean" .. scuze pt neclaritatea pozelor..dar :| atat poate un 6234:cry: |
super tare ideea cu stikerele;)
tine-o tot asa si asteptam noi modificari |
| All times are GMT +2. The time now is 07:57. |
- Copyright 2026 4Tuning