![]() |
BMW 320d (E46)
4 Attachment(s)
deci masina are are 118.000km si as vrea sa ii fac o revizie generala adica schimbat filtre (motorina, ulei, aer), ulei motor, ulei CV, ulei diferential, lichid racire etc.
Transmisia am inteles ca este pe lant, dar pt alternator si alte prostioare pe acolo sunt sigur ca exista curea pe care vreau sa o schimb, inclusiv fuliile daca nu sunt in stare buna. Cam la ce costuri m-ar duce toate astea, unde ar e cel mai bine sa le fac si ce altceva sa mai schimb? Va multmesc anticipat si astept raspunsurile voastre! uitati si niste poze.. pacat ca e cam jegoasa dar o spal maine si ii fac altele ;) deci este 320d din 2001 (136cp) |
hmmm..nu stiu, ai putea sa te duci cu ea la REMAT sa vezi daca iti ofera aia un ulei de bucatarie si o curea de pantaloni pe masina...ar fi destul de echilibrat schimbul :D
|
daaaa si cu ciorap de dama in loc de curea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
acum serios stie cineva ce ar trebui sa schimb .. |
ulei castrol gt3 magnezium parca. si cu un dura lube. isi fac treaba. :D
|
Aici iti dau dreptate !! CUnosc si eu pe cineva care foloseste si e foarte multumit :wink:
|
astazi am schimbat toate filtrele si am pus castrol 5w40 iar motorina numai euro4 de la rompetrol
placutele sunt bune inca mai merg. as vrea sa pun jantele ei originale pe masina.. acum sunt la vopsit in camp electrostatic dar cineva mi-a zis ca nu e bine sa le tin iarna ca se strica de la sare.. voi ce spuneti? ps. acum am jante de tabla |
ce sa se strice de la sare?lol :D
|
sa se exfolieze vopseaua.. stiu eu.. am mai intalnit cazuri.. desi nu ar fi normal sa se intample asa ca doar sunt jatele de seria3 originale cu care masina vine din fabrica si pt iarna si pt vara. cred ca le pun ce-o fi.. macar sa am eu motiv sa imi iau altele :twisted: :)
|
eu niciodata nu am schimbat jantele...iarna..si nu s-a exfoliat nimik..... :D
|
nu am intalnit jante care sa se exfolieze pana acum :)
|
.. eu da la alea turcesti :lol: .. deci aici nu ar trebui sa fie problema.. in orice caz am auzit ca e bine sa le dau cu lac de jante inainte de iarna..
|
asta voiam eu sa te sfatuiesc, da-le un lac suplimentar daca vrei, si nu o sa ajunga la vopsea....
|
2 Attachment(s)
niste poze cu masina ceva mai curata :)
|
2 Attachment(s)
luni sper sa ii pun jantele :wink:
|
4 Attachment(s)
gata le-am montat dar au iesit naspa pozele ca era intuneric
ps. nu sunt cine stie ce dar merg asa de iarna |
| All times are GMT +2. The time now is 15:56. |
- Copyright 2026 4Tuning