![]() |
Aston Martin DB9 ( V 12 )
3 Attachment(s)
nu zic nimik... doar admir... *incercati si voi*
|
3 Attachment(s)
no fuckin` comment !
|
asta e noua dacie x90? :lol: :lol: glumeam.. e super mashina.. cui nu`i poate place asa ceva?
|
vreau si eu o masina dasta ...:(:( ..cine imi face cadou !!! :oops: :oops: :D :D
|
mai..poate o sa ma injure multi...dar mie unul nu imi place...nu imi spune nimic masina asta...nu are personalitate parca...sa nu imi sariti prea rau in cap...zic si eu ce simt...
|
E interesanta, dar mie i-mi plac italiencele. Sunt mai voluptoase, mai dezinvolte... Englezoaicele parca sunt asha cam prea fixate in tipare.
Lasand gluma la o parte, masina e interesanta, dar Ford tre' sa aiba mare grija... sa pastreze personalitatea si farmecul unei masini hand-made. Sa mai renunte la manete de Fiesta si alte tiganii de genu'. |
TNoS ce-ai omule ?:P cine iti sare in cap... e parerea ta nu iti place nu iti place... dar zi-mi mie ca nu ti-ar conveni sa vii cu asa ceva in H :)
|
Sincer e fainutza dar se putea si mai bine. Consider ca au fost aduse prea putine schimbari fata de Vanquish iar motorizarea a ramas la fel de slaba ( slaba in raport cu cilindreea si nr de cil !)
|
Un singur lucru nu-mi place la masina asta. Ca nu e a mea. :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:35. |
- Copyright 2026 4Tuning