![]() |
Mercedes construieste \"SUBARU Killer\"
http://www.emercedesbenz.com/Oct05/1...aruKiller.html
sa vedem , o masina al naibii de scumpa si urata pe deasupra . un outback XT stage 2 (cam 2000$ investiti) face deja ravagii in E ul asta modificat. un OT stage 2 (piese aftermarket) 0-60 : 4.7 sec ;) si sa nu uit : imitatia , cea mai buna forma de apreciere . tks f1natic for the info . |
masinuta e super tare doar farurile nu pre imi plac :? jantele sunt minunate deci merge o tura cu ea aaaa si garda la sol e excelenta :lol:
un pret cam cate mii de euro :o |
Re: Mercedes construieste \"SUBARU Killer\"
Quote:
|
nu poti compara transmisia de la Mercedes cu cea de la Subaru! Mercedes construieste masini 4x4 de putin timp (ma refer la gama 4matic si nu la G care este construit de ha ha hat) fata de subaru ca o face daca nu ma insel din totdeauna... Si ar mai fi o problema la acel mercedes!!!! cutia de viteze este automata! Deci iar nu prea se poate compara cu Subaru!
Cred ca cei de la kleeman au cam gresit cand au afirmat ca au facut Subaru killer... o fi killer dar poate doar pentru ala stock! Daca ar avea transmisie similara cu cea de la Subaru atunci nu mai avea rost sa spunem ca mai tunam subaru... era inutil! Si ca final pot spune ca pana si tunerii Mercedes se axeaza mai mult pe niste produse care nu vin decat sa sporeasca eleganta masinii si mai putin performantele ei... cu toate ca exista cateva modele care te pun pe ganduri in privinta performantelor! Oricum nu cred ca va exista vreun tuner Mercedes cu intentii \"extremiste\"! |
nu stiu daca s-a vrut subaru killer iar kleeman nu este mercedes-benz, despre care ma indoiesc ca dau prea multa atentie unei marci ca subaru care se adreseaza unui cu totul alt public.
|
lasa ca e bine mai vedem concurenta daca se poate numi asa 8)
|
cat de \"nuca in perete\" arata...e-class nu are design de offroader...e ca si cum ai pune un rucsac, si alte echipamente specifice pe un barbat imbracat la costum si cravata
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:57. |
- Copyright 2026 4Tuning