![]() |
Opel Astra F
2 Attachment(s)
Astra f '94 1.4 60 cp
Masina e in perfecta stare de functionare. Dotari :Inchidere centralizata :Alarma :jante :servo directie Modificari: :Full body kit :faruri angel eyes+proiectoare ceata cu lupa :telescoape de sustinere la capota fata :Deschidere portbagaj la buton din interior+culisare :Buson rezervor mutat in tripla,deschidere cu actuator electric. :imitatie piele neagra pe fetele la portiere :fata cd player mutata in plafon :ceasuri bord cosmetizate(se aprind verde cu rosu) Linie audio custom made :sub 2xalpine type R 12'' :amplif alpine mrp650+sinus 504 live :crossover cu 5 canale stereo :condensator usblaster motor :injectie multipunct(acum motorul are 82cp) :cold air intake Pret negociabil 4200 e exact cum este prezentata masina 3200 e fara muzica(las cutia Cd si restul de difuri in afara de woofere si amplificatoare) nota moderator: editeaza te rog postul si pune pretul masinii, altfel topicul trebuie inchis. multumesc tel 0741992354 |
Re: Vand Opel Astra F
schimbi q un omega din 95 full, motor 2500v6?
|
imi pare rau dar mi-am luat alta si pe asta o dau ca nu vreau sa raman cu amandoua.
deci masina e la vanzare nu se fac schimburi va multumesc anticipat. |
up 4000e
|
up 3800 neg
|
up 2300 eur fara muzica(aceasta s-a vandut separat)
NEGOCIABIL!!! |
Re: Opel Astra F
up!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:22. |
- Copyright 2026 4Tuning