![]() |
Magazine si ateliere TUNING
Haidetzi sa facem o insiruire a tuturor atelierelor si magazinelor de tuning din Cluj!!!
Nume , locatzie , segment de piatza , pretzuri , calitate ... etc Eventual si ceva oferte concrete sau promotzii din partea lor!!! Reclama mascata! :lol: |
|
super idee!!!
|
va pot aduce:
ELEMENTE OPTICE: -faruri/stopuri/semnalizari pentru vw, audi, opel, bmw, peugeot, etc... SUSPENSII SPORT: -amortizoare sport (sachs, in curand bilstein) -arcuri heavy duty (lesforjes) JANTE: -MAK -Rial doar astea din pacate... PIESE AUTO NOI (pentru orice inafara de masini romanesti) 0741 398804 |
ADUC
Filtre de aer sport Simota Racing...la comanda:preturi intre 1.8 si 2.5 jante noi aproape orice dimensiuni..pe stoc accesorii comanda catalog |
Re:
Quote:
|
vreau si eu pe cineva atestat sa-mi monteze un BOV si-un intake system pe un subaru wrx sti!!!
Sugestii?? |
mah paul, tu ai VIRUSHI pe pagina aiaaaa!!!!!
|
bau
Aduc orice element de tuning optic sau mecanic, noi sau second hand, sub pretul pietei.0745-675141
|
sa nu-i uitam si pe astia de langa oser ... :lol:
S.C. Sioux S.R.L. Tuning Str. Plevnei nr. 137 tel: 534990 elemente din fibra de sticla: spoilere, praguri, aerisiri, eleroane ... etc |
Re: bau
Quote:
Pentru cei interesati, cromez orice piesa metalica. |
vreeaaaaaaaauu :!: :!: :!:
capacu de culbutori :wink: |
tekno :!:
s-or inventat sticle clare pentru farurile mele :?: |
Re:
Quote:
zander, pe spate ai oricum bari de torsiune, pe fata nu am pe GS Germany ce aduci eu... o sa ma uit pe Bilstein |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:26. |
- Copyright 2026 4Tuning