![]() |
Cumpar cheie reglat culbutori
1 Attachment(s)
Poate o are cineva pe acasa si vrea sa scape de ea.
Atasez si o poza. 0766618557 YM failure60 |
Re: Cumpar cheie reglat culbutori
si eu asemeni.....cine are mai multe si vrea sa dea....vreau si eu
|
Dar dece nu va faceti nu va faceti ca e simplu?maine o sa pun poze cu cheia si cum se face.
|
1 Attachment(s)
Dupa ce ai piesa facuta dupa desen incalzesti zona unde ai cota de 14,8 si introduci cheia tubulara de 10 .Diametrul exterior este de 15 mm.Va intra putin fortat. dupa racirea piesei tubulara va fi strinsa datorita contractiei materialului .exact asa faci si ci inelara o incalzesi si o introduci pe piesa fortat.
|
se pare ca prima paret a messnu a intrat ..Reiau de la capat........
|
3 Attachment(s)
ai nevoie de urmatoarele: o bara cu dimens. L 110mm , D 28mm
o tije cu dim.L 130mm ,D 8mm 0 cheie tubulara de 10 mm o cheie inelara de 18 un strungar care sa-ti execute piesa de mai sus. Iata pozele cu o paret din piese; |
7 Attachment(s)
In cazul piesei 3 poti folosi o bila la care ii dai o gaura de 6,5mm si o filetezi .
In poze ai desenul complet si pozele cu cheia .Tesitura pentru degajare in care intre capil surubului de la culbutor o poti face in doua feluri : 1 dai o gaura in tija la o distanta de 5mm de catul acesteia si tai dupa care pilesti cu o pila de ceasornicar. 2 faci doua taieturi paralele si materialul dintre ele il rupi si pilesti degajarea pina ajunge la cota de 4mm. cu explicatiile astea sper sa te descurci. SUCCES! |
1 Attachment(s)
acesta e desenul
|
1 Attachment(s)
si cam asa arata toate piesele imbinate
|
ba da bine arata, cine se baga sa ma rezolva si pe mine cu asa ceva?si pe la ce pret
|
cheia din prima poza nu e buna deoarece se decalibreaza foarte repede am eu ua acasa am luato din targ
|
Cheile din primele poze sunt de exemplu pt a intelege despre ce e vorba .Fiecare isi alege materialul din care sa-si faca cheia.Poate sa-si cumpere chinezarii sau lucruri de calitate.Eu sasa cum ma descris mai sus mi-am facut cheia.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:09. |
- Copyright 2026 4Tuning