![]() |
Volkswagen Scirocco by ABT Sportsline
2 Attachment(s)
Cei de la ABT Sportsline au urmat exemplul compatriotilor de la Oettinger si au lansat un pachet de tuning pentru noul Scirocco. Tunerul german ofera pentru exteriorul masinii un nou spoiler fata, o noua grila, praguri laterale, spoiler spate cu difuzor, eleron si jante din aliaj cu dimensiuni cuprinse intre 18 si 20 inci. ABT Sportsline ofera si o crestere de putere pentru motorizarile modelului german: 1.4 TSI (de la 160 CP la 200 CP), 2.0 TSI (de la 200 CP la 240 CP) si 2.0 TDI (de la 140 CP la 170 CP). Tunerul german mai ofera si noi frane, evacuare cu 4 tevi si noi arcuri ce coboara garda la sol cu pana la 30 mm.
Importator oficial Romania: NVT Valcea http://www.nvt.ro/ Vali Ungureanu +40751144005 |
Re: Volkswagen Scirocco by ABT Sportsline
Superb!
|
Nu prea ma da pe spate.
|
Dupa ce l-am vazut pe cel de la Oettinger asta nu e foarte impresionant. Spatele arata un pic mia bine ca cel de la Oettinger. Per total e frumos insa nu ma da pe spate.
|
nici n-a aparut bine si gata:D:D:D superr:D:D
|
de la foarte naspa in jos :) ce`s chestiile alea de pe laterale ?:) branhii ?:D :sick: iar jantele alea sunt ca nuca in perete :) ...
|
e mult mai frumos cel de la Oettinger...si nu stiu cat sunt de verificate sursele dar asta arata a vtuning...:rolleyes2
|
cum a zic si D0ryN arata mai bn cel de la Oettinger ....
|
Quote:
|
e misto ,am o intrebare poate cineva sami arata primul poze cu
scirocoo ca eu nu -l gasesc scirocoo vechii vroam sa spun |
e foarte "trendy" masinuta asta! :lol:
|
Quote:
|
arata bine ,nu-mi place ca au lasat sigla vw pe capota,e inestetic
|
arata bine masina........nu te da pe spate da te face sa intorci capul dupa ea pe strada
|
nu seamana a tuning....parca e un pachet sport din fabrica.....don`t like it
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:02. |
- Copyright 2026 4Tuning