![]() |
Vand ALPINE CDE-9870R
9 Attachment(s)
Unitate entry-level foarte buna, am avut-o pe Renault 5 GT Turbo impreuna cu boxe Magnat coax Ultra S162 pe spate si sistem Magnat pe fata (si boxele sunt de vanzare in cazul in care se doreste).
MP3 Player Conexiune iPOD Cautare rapida Daca se doreste montarea pe o masina cu comenzi pe volan se poate achizitiona de la dealer adaptor si este perfect functionala (am montat una la fel pe Opel Astra G 2003). Amplificator 4x45W Iesire separata subwoofer Mufe ISO Culoare afisaj verde Restul in poze. Pret 250lei. Contact aici, pe pm, ymess-tzorrro sau la tel 0762.298.287 |
Re: Vand ALPINE CDE-9870R
ultimul pret?
|
ai pm
|
salut,mai ai cd?
|
este rezervat pentru un tip de pe forum, nu-i stiu userul ca m-a contactat pe ymess. daca cumva se razgandeste anunt aici.
|
ok,da un pm ca ma inscriu la el.ok?
|
L-ai dat ?
|
nu... nu am reusit sa mai ajung la om. cu ocazia asta imi cer scuze ca l-am pus pe drumuri.
|
Da-mi te rog un PM cu un ultim pret, tinand cont ca platesc eu taxele de transport. Mersi anticipat.
|
ai pm
|
Deci .. facem targul ?:)
|
ai pm, ai ymess, ai de toate:D
|
Oka`y, mersi :) Acum mai astept doar sa-mi spui daca ai trimis pachetul si daca-mi va ajunge maine (vineri). Mersi mult ;)
|
e trimis de ieri pachetul... ai pm
|
.. nu a ajuns
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:59. |
- Copyright 2026 4Tuning