![]() |
Loguri funny, barfe...si \"discutii fierbinti\"
aveti un log interesant?:) o barfa sau ceva cat mai funny .. scrieti aici ..
sau .. ce ziceti .. \"parerile voastre despre anumite persoane dupa acest forum\" .. merge si asta nu ? :twisted: intr`un cuvant.. orice discutie este bine venita .. :peace: |
un exemplu de log nice o declacartzie de dragoste pe net asa :))
* sonnya imi place sa te ating.... uuuuuu .. imi place sa te simt :))) <BruneTzeL> sonnya ?!?! <BruneTzeL> wake up!? <BruneTzeL> :> <BruneTzeL> ce vise umede ai <K|TaNa--> :))))))))) <BruneTzeL> trezeshtete ca uzi \"ashternutu\" <BruneTzeL> :> <K|TaNa--> l0000000000l <K|TaNa--> :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))) <sonnya> BruneTzeL iti dedic tie melodia baby <sonnya> :)))))) <BruneTzeL> da ce tare shi ce mult radetzi.. <BruneTzeL> care melodie? <BruneTzeL> nu mersi <BruneTzeL> vrei sami ud shi paturica mea? <BruneTzeL> noah thnx <BruneTzeL> try later <BruneTzeL> :> <sonnya> hahahha BruneTzeL <sonnya> :) <sonnya> esti belea <sonnya> :) <BruneTzeL> mda? vise umede pe net :)) hahaha :) |
loooooooool :lol: :lol: :lol: :lol:
|
looooooollllllllll Kitana .. ce faci ? ma dai de gol ?
io fac topiku si tot despre mine scrieti :)) nu`i corecttttttt :evil: |
...heheheh tre sa am grija cand vb cu sonnya si kitana pe mirc k poate ma trezesc la camera ascunsa :)
:peace: |
sa va arat un log super niceeeee unde am capiat de ras cu totzi de pe canal :) aia online
[sAd`cRy]> zi ce draq vrei de fapt <D|utza_19> lol <a^Xplode> o cursa <a^Xplode> >>> <a^Xplode> mica <[sAd`cRy]> o cursaaaaaaaa <[sAd`cRy]> ? <[sAd`cRy]> :)) <[sAd`cRy]> l0l <[sAd`cRy]> hai <a^Xplode> ai mas. <a^Xplode> ? <[sAd`cRy]> esti din buc? <[sAd`cRy]> da <[sAd`cRy]> esti din buc? <a^Xplode> da <[sAd`cRy]> hai <a^Xplode> u? <[sAd`cRy]> in fatza la dinamo <[sAd`cRy]> in 10 min <[sAd`cRy]> facem o liniutza <a^Xplode> :)))) <[sAd`cRy]> ca sji io am chef <a^Xplode> cu ce te dai <a^Xplode> ? <D|utza_19> vreau si eu <[sAd`cRy]> b-21-zri <[sAd`cRy]> renault laguna <[sAd`cRy]> :))) <[sAd`cRy]> hai <a^Xplode> zri ? <[sAd`cRy]> te tzine <[sAd`cRy]> ? <[sAd`cRy]> aham <a^Xplode> slabutz <[sAd`cRy]> hai mah <D|utza_19> suntetzi prea tari pt mine <[sAd`cRy]> daka te tzine <a^Xplode> sigur <[sAd`cRy]> da mai <[sAd`cRy]> in 10 min in fatza la dinamo <[sAd`cRy]> la stadion <[sAd`cRy]> akolo la bcr <a^Xplode> nu pot sa aj in 10 la dina,a <[sAd`cRy]> unde essti aku` <[sAd`cRy]> ? <a^Xplode> dr tab <[sAd`cRy]> ok <[sAd`cRy]> 30 min itzi ajung nu? <[sAd`cRy]> asta daka esti shofer bun <[sAd`cRy]> daka nu... <[sAd`cRy]> faci 1 ora <a^Xplode> scuza-ma putzin.... <[sAd`cRy]> hai mah <[sAd`cRy]> zi vi sau nu <[sAd`cRy]> te tzine sau nu? <a^Xplode> da sigur k ma tzine <[sAd`cRy]> sa`tzi dea o fata ceatza sa sari in sus <a^Xplode> da nu aca <[sAd`cRy]> :)))))))) <[sAd`cRy]> :)) <[sAd`cRy]> hai atunci <a^Xplode> :)))))))))))))) <[sAd`cRy]> deci itzi ajunge 30 min sa ajungi la dinamo? <D|utza_19> a^Xplode <a^Xplode> maine la shell la moghiorosh <a^Xplode> da <D|utza_19> ce masina ai? <a^Xplode> un golf <D|utza_19> k nu am fost atenta <a^Xplode> u? <[sAd`cRy]> :)) <[sAd`cRy]> D|utza_19 vine cu mine <[sAd`cRy]> da nu maine <[sAd`cRy]> asta searaaaaaaaaaaa <[sAd`cRy]> asta searaaaaaaaaaaa * fire_boll is away (ori mi-a cazut netu ori nu sunt la cp!!) * X sets mode: +l 30 <[sAd`cRy]> ca aku` am chef <D|utza_19> azi <[sAd`cRy]> e sji orashu` mai golutz asa <[sAd`cRy]> :) <D|utza_19> bineinteles k azi <[sAd`cRy]> alex_maxx <a^Xplode> ........... <[sAd`cRy]> ups <D|utza_19> azi cu masina ta <[sAd`cRy]> a^Xplode nu mai zici nimik <[sAd`cRy]> :)) <D|utza_19> azi cu masina ta <[sAd`cRy]> D|utza_19 k <[sAd`cRy]> :) <[sAd`cRy]> a^Xplode <a^Xplode> am zis <D|utza_19> ok <[sAd`cRy]> zi frate te tzine <[sAd`cRy]> vi sau nu? * Bodyquard has joined #4tuning <a^Xplode> maine la shll <a^Xplode> maine la shell <[sAd`cRy]> aku` <[sAd`cRy]> nu maine <a^Xplode> in seara asta nu se poate <[sAd`cRy]> ca aku` am chef <[sAd`cRy]> a^Xplode <[sAd`cRy]> ce frate tzi`e frika <a^Xplode> sAd cRy <[sAd`cRy]> ca`tzi dau fetele ceatza? <[sAd`cRy]> opa * G-Spott min-te-maaaaaaaa minnte-ma frumos <a^Xplode> ce mas detzi ? <[sAd`cRy]> raliistu` nostru are morcovu` in cur <[sAd`cRy]> frate da pe bani faci? <a^Xplode> :))) <[sAd`cRy]> :)))))) <a^Xplode> da u faci ? <fire_boll> da <[sAd`cRy]> da <[sAd`cRy]> pe oricat <[sAd`cRy]> :)) <[sAd`cRy]> 500 de euro <[sAd`cRy]> sau vrei mai mult <a^Xplode> ce mashini avetzi voi mah ? <[sAd`cRy]> e bine atat <[sAd`cRy]> ? <[sAd`cRy]> nu`tzi zisai <[sAd`cRy]> ? <[sAd`cRy]> renault laguna2 <[sAd`cRy]> hai mah <a^Xplode> :)))) <[sAd`cRy]> nu te tzine <[sAd`cRy]> hai sa te goleasca o fata la buzunar <[sAd`cRy]> sa`tzi faca o gaura de 500 de euroi <[sAd`cRy]> :) <a^Xplode> maine la shell <a^Xplode> dak <[sAd`cRy]> nu frate <a^Xplode> vreio <[sAd`cRy]> aku` daka vreo <[sAd`cRy]> cu banii in mana <[sAd`cRy]> saau pt un incepator ca tine o fac din placere <[sAd`cRy]> :) <[sAd`cRy]> sa`tzi dau ceatza <a^Xplode> vorve <a^Xplode> vorvb <D|utza_19> asa [sAd`cRy] <D|utza_19> il facem <[sAd`cRy]> :)))))))) <[sAd`cRy]> D|utza_19 nu il tzine soro <[sAd`cRy]> :)) <a^Xplode> sigur <[sAd`cRy]> D|utza_19 sti ce bine conduk nu? <[sAd`cRy]> il facem soro <fire_boll> na-i tupeu!! <[sAd`cRy]> ii luam cashcavalu` <[sAd`cRy]> sau s`o facem din placere <[sAd`cRy]> :))))))))) <fire_boll> te fac praf fetele astea!! <D|utza_19> da <[sAd`cRy]> :)))))))))) <[sAd`cRy]> :)))))))) <[sAd`cRy]> hahha <[sAd`cRy]> a^Xplode <a^Xplode> :)))) * G-Spott cata laguu a, <[sAd`cRy]> zi mai te tzine * G-Spott cata laguu am <fire_boll> n-ai tupeu!! <a^Xplode> sigur <a^Xplode> am destul <[sAd`cRy]> :)) <[sAd`cRy]> a^Xplode <fire_boll> arata-l <[sAd`cRy]> sa te vad <a^Xplode> crda <[sAd`cRy]> n`ai avea curaj sa vi aku` la dinamo <[sAd`cRy]> hai ca nu facem pe ganui * C-Weed has left #4tuning <a^Xplode> np <[sAd`cRy]> hai ca nu facem pe bani <[sAd`cRy]> facem pe placere <[sAd`cRy]> :) <fire_boll> pai si asa il faci mey!! <fire_boll> n-are sanse!! <a^Xplode> ashteaptra 10 min <fire_boll> loool <[sAd`cRy]> :)) <a^Xplode> sa iti spun sig. <[sAd`cRy]> a^Xplode <[sAd`cRy]> hai frate <[sAd`cRy]> vi sau nu? <fire_boll> ce faci incalzesti motorul?? <[sAd`cRy]> :))))))))) <[sAd`cRy]> l00000000l <fire_boll> cu ce masici? <fire_boll> [sAd`cRy] u cu ce masina? <a^Xplode> cred k atzi jukt prea mult NFS <fire_boll> haha haha haha <fire_boll> inseamna k nu ai vazut-o in realitate <[sAd`cRy]> :))))) <[sAd`cRy]> l0l <fire_boll> deci nu ai curaj * CARLSSON_ has quit IRC (Quit) <[sAd`cRy]> fire_boll laguna 2 <[sAd`cRy]> a^Xplode <a^Xplode> da-mi un nr de tel. <fire_boll> si el? <[sAd`cRy]> te tragi de cur frate? <[sAd`cRy]> 0742503796 <[sAd`cRy]> suna <[sAd`cRy]> :) <[sAd`cRy]> :)))) <fire_boll> e fierbinte!! <[sAd`cRy]> l0l <[sAd`cRy]> l0000000000000000kl * [sAd`cRy] is now known as K|TaNa-- <D|utza_19> asa soro <D|utza_19> K|TaNa-- <a^Xplode> bah eu zic sa va luatzi mashini bahi comeztatorilor shi mai vb oricum cu sAd'cRy ramane valabil <D|utza_19> auzi soro <D|utza_19> ramane valabil fire_boll> lool <K|TaNa--> a^Xplode <K|TaNa--> l0l <K|TaNa--> daka nu te tzine asta seara nu te tzine de loc <fire_boll> deci ramane valabil <fire_boll> :D:D:D <K|TaNa--> sa nu ma mai suni <a^Xplode> bon <a^Xplode> sant satul <K|TaNa--> :))))))))) <K|TaNa--> de ce esti satul frate <a^Xplode> a avetzi cumva DACIII <K|TaNa--> te invitai sji la o liniutza <a^Xplode> ? <K|TaNa--> :))) <K|TaNa--> l0l <D|utza_19> K|TaNa-- <D|utza_19> K|TaNa-- <K|TaNa--> ma jigneshti <D|utza_19> ne tragem noi <K|TaNa--> nu pricepi ca am laguna2 <D|utza_19> dar ma faci <K|TaNa--> ? * Gag|cutza has joined #4tuning <K|TaNa--> :)))) <a^Xplode> zmeilor <K|TaNa--> :))))) * G-Spott is away (Fetele Imi Bat La Gem .... Ma Doare-n P**a Am Termopan!!!!) <K|TaNa--> a^Xplode <K|TaNa--> nu mai discuta cu noi <K|TaNa--> nu te tzine <K|TaNa--> da part <K|TaNa--> ma facusji sa`mi fac iuluzii <K|TaNa--> ca am cu cinwe sa fac o liniutza <K|TaNa--> daa vad ca te tragi de cur <fire_boll> deci esti varza a^Xplode <fire_boll> n-ai sange in c*** <fire_boll> :)) <a^Xplode> hai venitzi voi la billa <a^Xplode> dr tab <a^Xplode> nu va tzine pm * browny has joined #4tuning <D|utza_19> :)))))))))))))) * Gag|cutza hi all <K|TaNa--> a^Xplode <K|TaNa--> ma faci sa vin pana akolo <K|TaNa--> sji sa nu fi <K|TaNa--> mah hai ma lashi <K|TaNa--> ca nu m`am nascut ieri <K|TaNa--> am sji io o varsta totusji <K|TaNa--> :) <a^Xplode> nici voi nu ven akolo <a^Xplode> pm <a^Xplode> ma lasatzi <K|TaNa--> mah <a^Xplode> da <K|TaNa--> io stau in bloc cu bcr <K|TaNa--> doar cobor jos <K|TaNa--> ce ma costa <K|TaNa--> ?a <K|TaNa--> ?A * browny has quit IRC (Quit) <K|TaNa--> ca cobor 3 trepte? <a^Xplode> ji9 eu la fel <a^Xplode> dar aici <K|TaNa--> :) <a^Xplode> dak te tzine vb maine <a^Xplode> la shell <a^Xplode> pm <a^Xplode> sa va arat <a^Xplode> pm eu nu ma laud <a^Xplode> pe mine ma cun lumea <a^Xplode> Golf I 77 e unicat <K|TaNa--> a^Xplode * alex_maxx has quit IRC (*.net *.split) <d0zzAWAY> cu jentzi momo? <K|TaNa--> ne vedem maine la shell <K|TaNa--> la ce ora? <a^Xplode> :))))))))) <a^Xplode> dupa amiaza <K|TaNa--> la cat/ <a^Xplode> k ? <K|TaNa--> ? <a^Xplode> 16 00 <K|TaNa--> e perfect <K|TaNa--> ce nr ai la mashina? <a^Xplode> vb la tel <K|TaNa--> da <K|TaNa--> ce nr ai la mashina parca vad ca ma suna asta ce draq ii zik haha nu`s normala :) <a^Xplode> nu itzi yrebuie nr <a^Xplode> o sa <a^Xplode> ocun <K|TaNa--> :) <K|TaNa--> l0l <K|TaNa--> vb la tel atunci <d0zzAWAY> mdap chiar e unicat mashina :) hahaha ce prost sa vezi ce tzeapa isi ia :) hahaha s`a intzlepat fraieru :)) sa vedem :)) haha cam atat :) haha nu`s normala |
continuarea o scriu maine ca aaku` plec :)) e mare logu` :)
|
...hahaha acum chiar k tre sa ma feresc :)
|
Bah, io stau in fata la Dinamo... Care este cu Golful ???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
continuare la log
<[sAd`cRy]> hai mah <a^Xplode> :)))) <[sAd`cRy]> nu te tzine <[sAd`cRy]> hai sa te goleasca o fata la buzunar <[sAd`cRy]> sa`tzi faca o gaura de 500 de euroi <[sAd`cRy]> :) <a^Xplode> maine la shell <a^Xplode> dak <[sAd`cRy]> nu frate <a^Xplode> vreio <[sAd`cRy]> aku` daka vreo <[sAd`cRy]> cu banii in mana <[sAd`cRy]> saau pt un incepator ca tine o fac din placere <[sAd`cRy]> :) <[sAd`cRy]> sa`tzi dau ceatza <a^Xplode> vorve <a^Xplode> vorvb <D|utza_19> asa [sAd`cRy] <D|utza_19> il facem <[sAd`cRy]> :)))))))) <[sAd`cRy]> D|utza_19 nu il tzine soro <[sAd`cRy]> :)) <a^Xplode> sigur <[sAd`cRy]> D|utza_19 sti ce bine conduk nu? <[sAd`cRy]> il facem soro <fire_boll> na-i tupeu!! <[sAd`cRy]> ii luam cashcavalu` <[sAd`cRy]> sau s`o facem din placere <[sAd`cRy]> :))))))))) <fire_boll> te fac praf fetele astea!! <D|utza_19> da <[sAd`cRy]> :)))))))))) <[sAd`cRy]> :)))))))) <[sAd`cRy]> hahha <[sAd`cRy]> a^Xplode <a^Xplode> :)))) * G-Spott cata laguu a, <[sAd`cRy]> zi mai te tzine * G-Spott cata laguu am <fire_boll> n-ai tupeu!! <a^Xplode> sigur <a^Xplode> am destul <[sAd`cRy]> :)) <[sAd`cRy]> a^Xplode <fire_boll> arata-l <[sAd`cRy]> sa te vad <a^Xplode> crda <[sAd`cRy]> n`ai avea curaj sa vi aku` la dinamo <[sAd`cRy]> hai ca nu facem pe ganui * C-Weed has left #4tuning <a^Xplode> np <[sAd`cRy]> hai ca nu facem pe bani <[sAd`cRy]> facem pe placere <[sAd`cRy]> :) <fire_boll> pai si asa il faci mey!! <fire_boll> n-are sanse!! <a^Xplode> ashteaptra 10 min <fire_boll> loool <[sAd`cRy]> :)) <a^Xplode> sa iti spun sig. <[sAd`cRy]> a^Xplode <[sAd`cRy]> hai frate <[sAd`cRy]> vi sau nu? <fire_boll> ce faci incalzesti motorul?? <[sAd`cRy]> :))))))))) <[sAd`cRy]> l00000000l <fire_boll> cu ce masici? <fire_boll> [sAd`cRy] u cu ce masina? <a^Xplode> cred k atzi jukt prea mult NFS <fire_boll> haha haha haha <fire_boll> inseamna k nu ai vazut-o in realitate <[sAd`cRy]> :))))) <[sAd`cRy]> l0l <fire_boll> deci nu ai curaj * CARLSSON_ has quit IRC (Quit) <[sAd`cRy]> fire_boll laguna 2 <[sAd`cRy]> a^Xplode <a^Xplode> da-mi un nr de tel. <fire_boll> si el? <[sAd`cRy]> te tragi de cur frate? <[sAd`cRy]> 0742503796 <[sAd`cRy]> suna <[sAd`cRy]> :) <fire_boll> e fierbinte!! <[sAd`cRy]> l0l <[sAd`cRy]> l0000000000000000kl * [sAd`cRy] is now known as K|TaNa-- <D|utza_19> asa soro <D|utza_19> K|TaNa-- <a^Xplode> bah eu zic sa va luatzi mashini bahi comeztatorilor shi mai vb oricum cu sAd'cRy ramane valabil <D|utza_19> auzi soro <D|utza_19> ramane valabil <fire_boll> lool <K|TaNa--> a^Xplode <K|TaNa--> l0l <K|TaNa--> daka nu te tzine asta seara nu te tzine de loc <fire_boll> deci ramane valabil <fire_boll> :D:D:D <K|TaNa--> sa nu ma mai suni va urma .... |
a^Xplode> bon
<a^Xplode> sant satul <K|TaNa--> :))))))))) <K|TaNa--> de ce esti satul frate <a^Xplode> a avetzi cumva DACIII <K|TaNa--> te invitai sji la o liniutza <a^Xplode> ? <K|TaNa--> :))) <K|TaNa--> l0l <D|utza_19> K|TaNa-- <D|utza_19> K|TaNa-- <K|TaNa--> ma jigneshti <D|utza_19> ne tragem noi <K|TaNa--> nu pricepi ca am laguna2 <D|utza_19> dar ma faci <K|TaNa--> ? * Gag|cutza has joined #4tuning <K|TaNa--> :)))) <a^Xplode> zmeilor <K|TaNa--> :))))) <K|TaNa--> a^Xplode <K|TaNa--> nu mai discuta cu noi <K|TaNa--> nu te tzine <K|TaNa--> da part <K|TaNa--> ma facusji sa`mi fac iuluzii <K|TaNa--> ca am cu cinwe sa fac o liniutza <K|TaNa--> daa vad ca te tragi de cur <fire_boll> deci esti varza a^Xplode <fire_boll> n-ai sange in c*** <fire_boll> :)) <a^Xplode> hai venitzi voi la billa <a^Xplode> dr tab <a^Xplode> nu va tzine pm * browny has joined #4tuning <D|utza_19> :)))))))))))))) * Gag|cutza hi all <K|TaNa--> a^Xplode <K|TaNa--> ma faci sa vin pana akolo <K|TaNa--> sji sa nu fi <K|TaNa--> mah hai ma lashi <K|TaNa--> ca nu m`am nascut ieri <K|TaNa--> am sji io o varsta totusji <K|TaNa--> :) <a^Xplode> nici voi nu ven akolo <a^Xplode> pm <a^Xplode> ma lasatzi <K|TaNa--> mah <a^Xplode> da <K|TaNa--> io stau in bloc cu bcr <K|TaNa--> doar cobor jos <K|TaNa--> ce ma costa <K|TaNa--> ?a <K|TaNa--> ?A * browny has quit IRC (Quit) <K|TaNa--> ca cobor 3 trepte? <a^Xplode> ji9 eu la fel <a^Xplode> dar aici <K|TaNa--> :) <K|TaNa--> e *** <a^Xplode> dak te tzine vb maine <a^Xplode> la shell <a^Xplode> pm <a^Xplode> sa va arat <a^Xplode> pm eu nu ma laud <a^Xplode> pe mine ma cun lumea <a^Xplode> Golf I 77 e unicat <d0zzAWAY> a^Xplode ai un golf 1 alb? <a^Xplode> ce sa va mai spun shi de USN <a^Xplode> ? <a^Xplode> ? <d0zzAWAY> a^Xplode ai un golf 1 alb? <a^Xplode> da <K|TaNa--> a^Xplode * alex_maxx has quit IRC (*.net *.split) <d0zzAWAY> cu jentzi momo? <K|TaNa--> ne vedem maine la shell <K|TaNa--> la ce ora? <a^Xplode> :))))))))) <a^Xplode> dupa amiaza <K|TaNa--> la cat/ <a^Xplode> k ? <K|TaNa--> ? <a^Xplode> 16 00 <K|TaNa--> e perfect <K|TaNa--> ce nr ai la mashina? <a^Xplode> vb la tel <K|TaNa--> da <K|TaNa--> ce nr ai la mashina <a^Xplode> nu itzi yrebuie nr <a^Xplode> o sa <a^Xplode> ocun <K|TaNa--> :) <K|TaNa--> l0l <K|TaNa--> vb la tel atunci sji cam atat e logu hahaha nu`s normala |
Quote:
|
lol.. vad ca a prins topicu asta .. si vad ca cel mai bine merg lugurile :peace: e miere.. deja incepe sa`mi placa :)
si tu Kitana lasa ma baietii in pace.. te tzii de caterinca ? :) |
Cata caterinca au fetele astea in ele.... ce-o sa rad cand se vor intepa si ele :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:05. |
- Copyright 2026 4Tuning