![]() |
Machetele mele - Livake20
10 Attachment(s)
MICA MEA COLECTIE DE MASINUTE SI MACHETE 1:18;1;23;1:27;1:43;1:72
SI O SA MAI REVIN CU POZE MAI DETALIATE MS. |
Re: Machetele mele - Livake20
bun venit ... frumoase machete ! asteptam sa ni le prezinti ...
|
imi arati si mie te rog acele masini9subaru,bmw)care se aprind farurile?ca am avut si eu una identica....numai ca am pierdut o :(
|
welcome printre noi
am vazut ca ai 1/24 da 1/18 n-am vazut poti pune niste poze |
Zi si ie la poza cu hot wheels-urile pe radul 7 masina 5( cea cu flacari roz si de culoare neagra) care e in fata pickup-ului chevy t-hunt ce e? Cumva un Ferrarri F430?
|
Quote:
Nu este hot wheels, nu stiu ce firma este, dar este o toyota celica Dar nu sti de unde pot cumpara si eu masinute hot wheels, un magazin virtual ? o sa pun poze mai detaliate am in jur de 70 hot whels Quote:
Multumesc mult moderatorilor :-) Cand ai ceva de adaugat foloseste functia edit ,te rog! Multumesc! De asemenea, te rog sa folosesti cunostiintele de limba romana invatate, cand postezi . |
incepe si tu sa le postezi pe rand
cate 2 machete pe zi 6 p0ze de macheta adica 12 poze |
Quote:
Oricum cumpara din Supermarketuri ca au muult (New Models,T-hunts,redlines,teams,all stars,HW stars) oricum daca ai dare de mana cumpara de pe ebay ca acolo au cu caruta! ___________________________________ Trebuie sa spun ca din pacate ce am spus mai sus u este adevarat! In ce sens:In magazine gasesti odata la 6 luni (pe bune!) T-Hunturi, redlines poti sa nu gasesti cu anii (decat daca nu apare in line-up-ul de baza o astfel de colectie) si de modelele new models o sa mai asteptam pana sa avem "oferta bogata" si la anu' 09'. |
frumoase machetele :-P
bine ai venit asteptam prezentarile individuale...poate cu niste poze mai de calitate :???: |
Salut baieti
Nu am avut timp si nici un aparat bun sa fac poze . Am sa fac rost saptamana asta de un aparat foto bun si o sa fac mai mult poze si o mica descriere . Quote:
Quote:
Dar in craiova nu prea sunt sunt mare pasionat de masinutele hot wheels ,majoritatea de le am leam loat din italia ,si cateva dupin metro in alta parte nu am prea gasit ,iar dupe ebay nu pre ma descurc cu engleza si nu tiu ori cum cum se procedeaza ,o sa mai ajung prin italia ,austria si o sami mai acizitionez de acolo . |
10 Attachment(s)
Salutare la toti colectionari de machete ,am revenit si eu cu ceva ni achiziti
va urez sarbatori fericite si un an nou cu mai multe machete :-):-):-) |
Frumusele machetele tale. Sa inteleg ca pe cele la scara mai mica le-ai cumparat pana la varsta de 18 ani. Dar de la 18 ani incoace, nu ti-ai mai cumparat machete? De te intreb asta?! Pai pentru ca singurele diferenete intre un barbat si un copil sunt: Pretul "jucariilor" si marimea acestora.
|
frumoasa alfa 8c
|
Livake,in a 2-a poza cu masinile mici (cele Hot Wheels,hongwell si altele mai mari) exsista acolo cumva flancat de un aston vantage alb si de o masina neagra cu dunga rosie UN FORD MUSTANG GT AURIU CU DUNGI NEGRE SI CAPOTA NEAGRA???
Daca da de unde il ai si daca este cumva t-hunts? |
Quote:
da asa este dar am cumparat si acum recent anumite modele de la hot wheels |
| All times are GMT +2. The time now is 18:32. |
- Copyright 2026 4Tuning