![]() |
NT-06-VHU
4 Attachment(s)
Astept pareri si....
|
Re: NT-06-VHU
Ce pot spune ... frumoasa
La exterior vad ce are cate ceva, la motor ai umblat ? |
Frumoasa masina ta,dar cred ca niste pleoape in culoarea caroseriei nu i-ar strica
|
nu are nevoie de pleoape...faruri is facute de asa natura incat sa imite pleoapele. frumoasa masina, modificata cu bun gust ;)
|
arcuri sport si cam atat momentan ! ;)
|
salut, frumoasa dar da-i jos prelungirile, suspensii sport si o evacuare frumoasa.
p.s frumoasa culoare. |
ma gandeam si eu la o finala sport...ceva, dar masina e diesel...nu stiu daca ar avea vreun efect, sau cel putin ceva sesizabil....inca mai caut si eu ceva filmulete sa imi fac o parere...
Merci de pareri si sfaturi... |
3 Attachment(s)
Inca cateva poze....nu sunt prea clare, dar e tot ce am reusit sa fac cu aparatul asta..
|
iti sugerez sa scoti pozitiile sa ramana doar angelul ;) Nu-ti recomand toba sport pentru ca nu scoti cine stie ce sunet iar masina o sa fie plina de fum pe spate ! Cumpara-i un tips mai mare de inox si cu banii de toba iti mai rezolvi,una-alta!
|
Frumos domnu...dupa parerea mea nu dau bine prelungirile de la bari , in resst suuuper :D
Bafta |
toti faceti acelasi tuning!
pe toate loganurile vezi jante la fel, prelungiri la fel, triple si faruri la fel,ma refer la astea cu "low-buget tuning"! dak vreti sa iesiti in evidenta faceti ceva mult mai deosebit! |
Cu toate ca este postul lui Retzu, ma simt putin atacat : pai..ce sirius, vrei sa punem faruri de bmw , stopuri de mercedes sau home made din carton ? Nu ne ducem nici la expozitii cu ele ca sa facem ceva iesit din comun si sa fie "High Buget Tuning "dar nici nu ne vopsim jantele de tabla stock albe ;)
Cumva tu faci tuning cu alte piese decat de dacia sau decat cele existente pe piata? Hmm..nu prea cred ! Daca ai ceva de spus in legatura cu aceasta masina, sfaturi etc etc esti liber ..insa consider ca postul tau nu face decat sa atace multa lume ! Numai bine ! |
Quote:
|
frumoas in special culoarea.laso mai jos,ar arata beton.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:31. |
- Copyright 2026 4Tuning