![]() |
Golf 4 -STF`u
7 Attachment(s)
Prima mea masina Golf 4:D
Cateva date: 1.9 TDI 116cp an 2000 jante pe 16" magneziu are suspensii sport xenon gume noi mp3player in viitorul apropiat doresc sa pun folie inafar de parbriz....si ceva muzica(aplf+sub) astept sugestii,pareri orice e bine venit |
Re: Golf 4 1.9....first car
Felicitari pentru masina! Sa o stapanesti sanatos!
Ai suspensie sport? sau numai arcuri? este montata in poze? Bafta la tot ceea ce iti propui.. |
ma bucur ca iti place:D
cat despre suspensii sau arcuri nu stiu sigur cel de la care am luat-o a zis ca are suspensii sport....oricum gropile se simt cam tare simti ca mergi cu ea:))...in curbe se tine foarte bn nu se inclina deloc cel putin la 150km/h nu are nicio problema nu tine cont de curbe,deal sau linie dreapta... masina a fost luata din germania cu jantele de pe ea si cu suspensile sport gata montate...si am uitat sa zic ca recent au fost schimbate placutele de frana fata spate |
....si daca pui folie pe geamuri , ti-as sugera sa pui folie neagra (mata) pe stalpul dintre geamuri, ar arata mult mai bine!
ps : carligul nu il dai jos? |
la carlig ma tot gandeam sa-l dau jos da la cati nebuni sunt pe strada tare mi ca intr-o zi se baga unu in mine:)))si macar ala mai amortizeaza lovitura nu imi distruge asa tare bara...
daca stie cineva ce dimensiune are difuzoru din usa spate sa-mi zica va rog:D |
Quote:
|
Quote:
care stie daca am fire trase in usa din spate pentru boxe?:-? |
Salut, frumoasa foc masinutza, si albastrul asta e una din culorile care merg foarte bine pe golf. S'o stapanesti sanatos! :D Si, te'as ruga atunci cand cumperi difuzoare pentru spate, sa'mi spui si mie de unde, marca si eventual si pretul, pentru ca nici eu nu am pe spate si vreau sa'mi pun. O alta intrebare ar fi...daca firele pentru difuzoare sunt deja trase in usi sau nu? Oricum, o sa'ti urmaresc topicul. Bafta! :lol:
|
Quote:
|
Salut,pt. fixarea boxelor in usile din spate ai nevoie de inele de fixare de 16,5 iar in mod normal fire nu sunt trase.
Succes. |
Quote:
|
bafta cu masina si sa o stapanesti sanatos.....referitor la suspensi....in primele poze par a fi doar arcurile schimbate....poate reusesti sa faci niste poze la suspensie.....
|
Quote:
|
as vrea sa-i bag un subwoofer+amplf....cn se pricepe la muzica sa-mi spuna si mie ce ar fi mai indicat avand in vedere ca vreau sa se auda bassul destul de tare si afara din masina...ce ar fi mai bun sub+amplf si cam la ce suma ajung
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:06. |
- Copyright 2026 4Tuning