![]() |
bmw seria 3 e36 compact din bacau
am vazut in bacau ieri un seria 3 compact negru cu numere de tzol
masina are kit m praguri este coborata etc ma gandeam ca printre utilizatorii forumului se afla cineva care cunoaste proprietarul as fi interesat sa o cumpar daca imi poate da cineva informatii despre proprietar si/sau masina raman dator de cinste multumesc anticipat |
Re: bmw seria 3 e36 compact din bacau
te rog nu mai posta aiurea.....poti folosi cafeneaua pt asa ceva......
cred ca il gasesti in targ duminica |
Quote:
incalca cumva vreo regula a forumului si eu nu stiam ? daca nu ai informatii sau nu vrei sa ajuti nu te mai baga in seama tu esti cel care a postat aiurea nu eu nu astept reply te rog abtinete de la alte comentarii |
deranjeaza in general nu pe mine....nu cred ca dak iti place tie o masina trebuie sa incepi un nou topic....
|
e din onesti masina....cel putin eu o vad prin oras tot timpul....
|
Quote:
e neagra masina si am stat un pic pe langa ea dar nu a aparut nimeni apoi cand m-am intors plecase maisna daca aia e masina te rog poate ai putea sa imi faci rost de un nr de tel al proprietarului ... |
am vazut o si eu prin oras aseara... o tot fugarea :))
daca iese si in seara asta il opresc si il intreb daca e de vanzare si daca da.. ii iau nr de tel :) |
Quote:
|
Quote:
poate vorbiti de masini diferite... |
Quote:
|
Treci prin cartierul Nord, o vad pe acolo in fiecare seara.
|
Quote:
am stat 2 zile in bacau daca ai putea sa imi faci rost de un numar de telefon al proprietarului ... |
Quote:
2000 de euro masina acolo, 1000 euro jantele, 1000 euro kitul second. :) simplu. |
Quote:
un 318ti sau 323ti sunt pe la 3500-4000 euro (318ti) si 4000-5000 euro (323ti) an 1996-1998 cu dotari , km putini <= 150.000 km si in stare foarte buna |
| All times are GMT +2. The time now is 04:05. |
- Copyright 2026 4Tuning