![]() |
Cursa Omagiala Auto Bucuresti-Giurgiu
Reportaj Antena3 (min. 26:00)
Reportaj Protv 4 oct 2008. Cursa omagiala - 104 ani de la prima cursa automobilistica din Romania Start - ora 10.01 din Piata Carol I 23 de echipaje Mousaios Auto Club Sportiv - locul III Dragos Topala/Serstuic Alexandru/Suzuki Swift Din Buzau am plecat, la 07.20, 2 masini, una eu, Mimi si Andu, a doua cu Directorul ACR Buzau si pilotul. La 09.00 am ajuns in Piata Carol I. Dupa o ora de stat, luat numere de concurs, instructiuni, dat interviuri, chestii nebunii... am intrat in cursa. Radu trebuia sa ne prinda din urma, el plecand mai tarziu din Buzau, doar ca ne-a ajuns aproape de Giurgiu :smile:. Asa se face ca am mers aproape tot drumul cu doi co-piloti. Pe langa micile-mari erori pe care nu le credeam posibile la ACR (genul "inainte de localitatea X este CT" si de fapt a fost "dupa", neverificatul actelor si a masinilor... desi mi-am cumparat extinctor, am avut procura pentru masina ca sa fiu ok...). Inainte de a intra in Giurgiu ne-am oprit cu totii intr-o intersectie, s-au aprins lumanari, s-au tinut discursuri, s-au spus poezii de catre niste scolari... ma rog, chestii oficiale care tineau de implicarea politiei cu "Stop accidentelor...". Tot acolo ni s-au alaturat cateva masini de la "ACR-ul bulgar". O "pisica", o lada furioasa si un Renault Alpina (replica bulgareasca). In Giurgiu, dupa o ora de socializari (aici Radu a facut legea cu masina lui si muzica pe care o poate ea) ne-am pus la startul indemanarii. Din pacate Mercedesul condus de Raducu al nostru a luat-o printr-o vointa proprie pe un traseu imaginat si asa... a iesit pe ultimul loc. Treaba buna ca, desi multe trabantele printre participanti, am reusit sa ocupam locul III (dupa doua furii ra ta ta ta tra ban tiste). Ne-am luat cupa, medaliile, diploma si am mers la un restaurant cu totii (piloti, copiloti, organizatori). Am mancat, am baut, ni s-a cantat, s-a dansat (un domn in varsta de 87 de ani, de 45 membru ACR a dansat spre deliciul tuturora). Dupa toate astea, ne-am retras, noi astia din Buzau, fiecare in treaba lui. Grupul nostru s-a oprit la Campina, pe la 8 seara si, ma rog, de aici nu mai tine de concurs :grin: (am baut trei sticle de whisky, printre altele). Din Buzau au fost 4 echipaje (1 ACR, 1 trabant - care a luat locul 5 in final, Radu si eu - care la partea de raliu, luata foarte in serios, am terminat primii :smile: ) Concluzia - obositor, ceata, soare, caldura mare, concurs, bautura, mancare, geamparale, iarasi bautura, acasa. O fo' misto! :grin: |
Re: Cursa Omagiala Auto Bucuresti-Giurgiu
detalii ceva?
|
Da. Cred ca va fi un amalgam de domni in varsta, masini vechi si frumoase si indivizi ca noi :). Inscrierile sunt deja inchise, ca se fac pe baza de invitatie, noi reprezentand ACR Buzau, alaturi de alte 2 echipaje. Sa vedem daca ni se permite inscrierea echipei sub numele clubului...
|
S-a amanat pentru sambata viitoare. MACS a suplimentat prezenta cu inca o masina, asadar vor fi Mercedes CLC230 si Suzuki Swift. Partea buna e ca va fi TALPA pentru masinile non-epoca.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:29. |
- Copyright 2026 4Tuning