Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cum facem rost de mai multi cai putere ? (https://forum.4tuning.ro/19-facem-rost-cai-putere.html)
-   -   vreau modificare (https://forum.4tuning.ro/19-facem-rost-cai-putere/92-vreau-modificare.html)

Anonymous 29-09-03 18:29

vreau modificare

sal! vreu cai in plus la un audi 100 cc din 85 are 92......vreo idee ceva? :?:

Anonymous 30-09-03 15:04

Ala e mare ca un tanc CC-ul! scoate-i motorul si punel pe un fiat 850 sa vezi acolo putere :D :D

LEXUS 21-10-03 22:23

CIELO

Fratilor..vreau si eu sa stiu cum pot sa-i maresc puterea la un Executive..nou nout..ma rog..sa se lase motoru intai:)..
sa numi ziceti sa pun alt motor pls:)...
Si la un Cielo normal..care are 200mii km, da merge mai bine k unu nou, axa cu came fiind intacta:),a suportat doar o segmentare..acu 5000km
(cand l0am segmentat,patronu servicieului,un arabel:),cica..:nene nu mai pune ulei d-ala scump si bun,ca mor io de foame..)sin-tradevar in 200mii nam avut absolut nici o probl..si ar mai fi sa-i schimb tobele.(fara saxofon)pe burta si finala..ca trebe altele noi,in rest masina merge ca unsa..
Asa ca help me..

pimp_lex 22-10-03 01:07

Re: CIELO

Quote:

Originally Posted by \"LEXUS\"
Fratilor..vreau si eu sa stiu cum pot sa-i maresc puterea la un Executive..nou nout..ma rog..sa se lase motoru intai:)..
sa numi ziceti sa pun alt motor pls:)...
Si la un Cielo normal..care are 200mii km, da merge mai bine k unu nou, axa cu came fiind intacta:),a suportat doar o segmentare..acu 5000km
(cand l0am segmentat,patronu servicieului,un arabel:),cica..:nene nu mai pune ulei d-ala scump si bun,ca mor io de foame..)sin-tradevar in 200mii nam avut absolut nici o probl..si ar mai fi sa-i schimb tobele.(fara saxofon)pe burta si finala..ca trebe altele noi,in rest masina merge ca unsa..
Asa ca help me..

si eu care credeam ca ai lexus......

pt cielo, Chiptuning, esapament cu evacoapre directa(no cat) si un filtru de aer K&N bine plasat

LEXUS 23-10-03 23:31

bey..deci la nici 18 ani impliniti as vreau io lexus:)
avea unu de la mine din bl, un is200.care poti sa-l vezi frecvent prin zona eroilor , b-69-bru..da l-a dat..nu ma asteptat pe mine:((
LA PROBLEMA:
pai chiptuning m-am gandit si io...da de unde chip pt cielo?ca nu prea am vazut..
si cum o evacuare directa?cat m-ar costa?
si un K&N..cam cat ar costa?

pimp_lex 24-10-03 04:40

Quote:

Originally Posted by \"LEXUS\"
bey..deci la nici 18 ani impliniti as vreau io lexus:)
avea unu de la mine din bl, un is200.care poti sa-l vezi frecvent prin zona eroilor , b-69-bru..da l-a dat..nu ma asteptat pe mine:((
LA PROBLEMA:
pai chiptuning m-am gandit si io...da de unde chip pt cielo?ca nu prea am vazut..
si cum o evacuare directa?cat m-ar costa?
si un K&N..cam cat ar costa?

din ce am vazut eu pe site la Zeno
cred ca Zeno are tot ce ai nevoie in ceea ce priveste chipul si filtru de aer.......un chip e pe la 300 euro si un filtru K&N pe la 100 euro....
evacoaurea directe ar trebui sa ti-o poata confectiona orice service care face tzevarie.......practic iti trage o teava directa de la \"serpisori\"(headers) pana la capat(deci fara catalizator) si la capat poti sa pui o toba finala sport.....un Borla, Sebring, Remus.......toba finala ar trebui sa fie pe la 200 euro(asa costa aici, nu stiu sigur in Romania) si tevaria de evacoare directa tot pe la 200 dar pt asta mai bine verifici acolo.....

LEXUS 24-10-03 23:03

da...
chipu ma gandeam ca poate gasesc..dar cu filtru de aer nu cred ca ma incument pt ca..exista un risc..
dk-i modific aspiratia,ca pozitie..scot teva aia lunga transversala..si las doar filtru la vedere acolin partea stanga..se va infunda mult mai repede...prin el vor trece tot felu de pietricele si prafuri..lucru care va duce la o uzura mai rapida a motorului si aerul care intra ,fiind aer turbionat si mai rece..va rezulta o detenta mai slaba,k motorul are nevoie de aer cat de cat cald..
toba..nu cred ca -i trag o teava....poate o finala borla.sau remus..la salonu auto,la standu borla zicea ala ca ultimele 2,aia de pe burta si finala ar costa cam 200-50max euro..
deci oricum..
vad io..
intai sa-mi iau permisu..mor..k mai am 1lunajumate pana fac 18,si sa-mi intre masina pe mana:)

pimp_lex 25-10-03 00:52

un filtru de aer iti da putere numai la turatii mari.......

un straight pipe exhaust(ceea ce ti-am zis cu esapamentul) creaza o mica pierdere de putere la turatii foarte mici si un castig mai mare atunci cand intri in powerband-ul motorului maiserios, deci pe la turatii mai mari...

oricum, daca eu inteleg bine, nici nu e masina ta(ca inca n-ai carnet)....deci ce faci, te-apuci sa modifici masina parintilor???

Anonymous 25-10-03 22:38

pai da..inca nu..si ma oftic:)fac in dec 18:(
da usor usor, ii iau masina lu maicamea...ca al ei e xecutivu..si ii ia tata ei altceva..mai mic././:)
usor usor..se prepara pt mine..:)muzica..intai:)
da mai vedem ..
oricm
ureaza-mi bafta pt examen:)

Stere 27-10-03 01:35

Vrei cai putere? raspunsul este NOS :twisted:

Anonymous 27-10-03 21:38

lol

da..nos..da io vreau putere
all day everyday.nu la o linie

Anonymous 31-10-03 10:15

CP

Cateva propuneri :

1. Schimba axu cu came
2. Schimba filtru de aer.
3. Mareste galeriile de admisie si evacuare
4. Evacuare tip manusha.
5. Esapament sport.
6. Piggy bags
7. Chip Tunning
8. Turbo
9. Ai injectie si vrei sa castigi IEFTIN 10-15CP lasa un mesaj aici si iti dau o idee :)

Stere 01-11-03 00:12

Eu iti dau i idee si maibuna, iatzi alta mashina care vine de la fabrica cu turbo pe ea.. si fai niste upgrade dupa aia... boost controler si alte alea si termini bilciu.

LEXUS 03-11-03 21:40

ia zi...cum IEFTIN...chip?cati banuti..si mai ce inafara de chip..
astept un raspuns..dk vrei pe mail la - [email protected]

Morro 04-11-03 12:21

Bebeu suntem cu totii nerabdatori sa aflam acea ieftina cale de a castiga 10-15 cai ...

All times are GMT +2. The time now is 15:27.

- Copyright 2026 4Tuning