![]() |
29 octombrie ODN
Va rog ca sambata sa fie cat mai multa lume prezenta la ODN. Sa vedem cum facem cu intalnirea cu restul judetelor din zona si de asemenea sa vedem ce mai facem la Suceava.
Cei care citesc sa anunte si ei in continuare. Eu am sa va astept pe la 5.30 acolo. Bafta. |
am sa incerc sa ajung si eu!
ca sambata am niste treaba pana la iasi si nu stiu la cat ajung inapoi |
ok voi fi prezent...
|
voi fi si eu prezent si din cate am inteles si vladutzz!
|
as
Mda...voi ajunge si eu, dar cred ca in jurul ore 18:00 pt ca a intervenit ceva si maine dimineata voi fi plecat din Suceava
|
up
|
Pai si Andrei si Fritz si-au anuntat prezenta. Probabil si Ovidiu iar cu Florin vb imediat
|
Cred k ajung si eu ... Nu are nimeni treaba pe la Iasi ... sa ma duca si pe mine astazi pacolo ..?>?
|
vin si eu sigur
|
as
Am reusit pana la urma sa ne adunam destul de multi. Ar fi bine sa vina tot atatia si sambata viitoare
|
numai sa nu mai dea aia manelele la maxim :))
|
as
Dar poate sunt unele pers incantate sa asculte manele....
|
valdutzzz..cand ai spus ca unele pres. sunt incantate sa asc manele..ma gand la tine:P oricum, bine ca asc de toate genurile, dar sper ca nu faci asta si cand mergi cu masina:)
|
tuning on
is nou pe aici si vreau sa stiu dak la intalnirile asta pot sa participe si cei cu motociclete?ca inca nu am 18 ani pt permis auto
|
da fara probl...nu conteaza cate roti...mai important e motorul...te asteptam....
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:08. |
- Copyright 2026 4Tuning