![]() |
Concept de motocicleta Ferrari
4 Attachment(s)
[IMG]http://www.*************/upload/gallery/big/1246.jpg[/IMG]
Amir Glinik, un inginer experimentat din Israel, pasionat de motociclete, a reusit sa gandeasca pana la cele mai mici detalii tehnice cum ar trebui sa arate o motocicleta Ferrari. Urmand aceleasi linii de design ca ale super masinilor clasice Ferrari, conceptul incearca sa pastreze spiritul italian. Linii curate aerodinamice, detalii neobisnuite si unice cat si o simplitate generala sunt aspecte care definesc creatia lui Glinik. Folosind un motor V4 "obtinut" din cel al masinii Ferrari Enzo, Glinik a dat viata unei motociclete incredibile, excentrica dar si eleganta in acelasi timp. Motorul V4 foloseste tehnologia drive-by-wire, plus ultimele dotari de ultima generatie care echipeaza si o masina Ferarri. Website-ul sau este plin de imagini detaliate, atat ale motocicletei cat si ale motorului. Pentru ca setul sa fie complet, Glinik a conceput si o versiune galbena a acestei minuni tehnologice. Mai puteti gasi lucruri extrem de interesante realizate de Amir Glinik la sectiunea motociclete din Industrial & Art. |
Re: Concept de motocicleta Ferrari
Ce forme are :D
|
wow arata super... este prima motocicleta care imi place cum arata cu adevarat....
O motocicleta cu un design exceptional, nu doar are doar design sportiv dar si clasa |
e frumoasa dar....ferrari inseMNA masini sportive nu motociclete si cine stie Doamne fereste SUV-uri :sad:
|
ferrari fabrica acum si ozn-uri? :shock:
|
naspaaaaaaaaaaaaaa
|
Nu arta rau,...dar nici bine
|
arata foarte rau! asta nu e motocicleta... e "heci"
|
e misto forma superba dar am o mica intrebare unde ghidonul????
|
Frumusica , dar cam nepractica :sad: , nu are si ea un gemulet dupa care sa te ascunzi la viteze mai mari , iei tot vantu-n casca. Cioc de papagal!! :lol:
|
e doar un concept,pana in momentul productiei de serie se vor schimba multe ...
|
nu prea seamana a motocicleta..... o bucata de fier si cam atat
|
cu tot respectu, e urata ca naiba
|
am si eu motor si sincer ''chestia asta'' chiar e urata nu pun la indoiala tehnologia folosita ca totusi e ferrari dar ar fii mai bine sa ramana la capitolul masini si sa lase pe cei care stiu ce fac si ma refer la producatori de motoare ;) ar fii culmea sa vedem ducati ca produce un super car....ar fii ridicol totusi...
|
poate noi o uram dar ie sa intrebam un pusti de 12 ani sazica si el opinia sa
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:15. |
- Copyright 2026 4Tuning