![]() |
Concurs - Subaru Impreza
3 Attachment(s)
se pare ca s`a deschis sezonul concursurilor...
hop lansez si yo unul...adik ono :) nu yo :P... premiul este in valoare de 50e (impozitabil si cu tot cu TVA) :):) tema : Quote:
LATER EDIT : VINYLURI oameni buni..asta vreau :Dcat mai realizabile...si mai mishto... NU vrea calitate...vreau idei mishto ;) |
9 Attachment(s)
:arrow:
cam astea sunt toate incercarile de pana acum :) |
Nu am gasit nimic sa-mi placa, daca va pricepeti la asa ceva va rog sa ma ajutati cu un design beton pt masinuca mea.
MULTUMESC...... |
Vrei sa faci cu autocolant? In cate culori max?
|
Da, vreau autocolant si sa fie in jur de 4 culori
|
Nimeni da? nu face nimeni nimic? bine m-i le fac eu :( si nu va mai plimb cu masina, in afara de ce-i 50 euro va premiam si cu o plimbarica in forja :D
|
oooo pai atat vroiam sa stiu :wink: .....deci 4 culori maxim .... pt o plimbarica cu Suby chiar ma bag ....in forja deci :wink: si daca consideri k nu iti plac ..visez si eu la o plimbarica cu Suby SUPERB :?
|
cam pe luni ma pot apuca de ceva.. (nu sunt in oras) :?
p.s. daca iti place ce fac... cum facem? :roll: vi pana la tm sa ma iei la o blana orbitoare? :lol: |
Daca ii place ce faci Donezi si tu o plimbare cuiva din Buc .... cum fac sa te mituiesc ?? :lol:
|
Cam toti suntem ocupati cu concursul. maine e gata si lumea se poate apuca se subaru.
|
e , mai sunt unii care ... pot face 2 things in the same time .. doar ca .. dureaza .. :)
LOL . dureaza cam cat ar dura sa le faca separat |
Gata m-am linistit, merci, o sa dea dracii in voi atat de tare o sa va plimb:)) :D :D
|
Gata m-am linistit, merci, :D
|
Re:
Quote:
|
3 Attachment(s)
:arrow: :wink: :arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:15. |
- Copyright 2026 4Tuning