Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   provocare pt orice motor pana in 1.6 8v(inclusiv) (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/9181-provocare-pt-motor-pana-1-6-8v-inclusiv.html)

tom 26-10-05 21:56

provocare pt orice motor pana in 1.6 8v(inclusiv)

provoc pt sambata p aeroport oice logan solenta sau Snova. sau orice masina cu motor pana in 1.6 8v astept sa ridicati manusa id-ul meu de msgr e tomss2005, masina hyundai accent 1.3 4SS

tom 26-10-05 22:16

aici vreu sa adaug niste provocari concrete:

-Michael Polo albastru Insomnia

-Stela Cielo

-Ema

-Solenta alba MR cu aerograf nu dau nr k sa nu imi iau injuraturi stie el d cine e vorba

Bytzu 27-10-05 11:08

ma bag si eu la provocarea asta, cu toate masinile..desi tare mult as fi vrut sa fie cursa asta peste o luna..discutam altfel atunci...dar hai sa vedem si acum, dc termin masina

tom 27-10-05 11:23

bytzule tu c bestie ai k aici e vorba de masini d sute d mii de euro si pariuri de zeci de mii de dolari :D :D :D :D :D :2gun:

UniculSGM 27-10-05 16:06

pacat ca a rupt AEW-ul cutia. era 1.6. 8v aspirat. O amarata de dacie... :(

tom 27-10-05 17:01

sgm-ule dak e un prieten de al tau eu unu nu ma bag pt k stii cum e spune-mi cu cine t intalnesti k sa iti spun cine esti.....
eu unu nu stiu masina d kr vorbesti

UniculSGM 27-10-05 17:04

Una auriu metalizat, lowrider.

TufY 17-11-05 17:21

cu Bytzu prima si ultima oara cand ne-am jucat pe aeroport baneasa avea o dacie 1300 neagra care a dat praf la logan !!
ce se observa la ea asa la o scurta privire pe la motor era un carburatot MAREEE :lol:

TufY 17-11-05 17:21

cu Bytzu prima si ultima oara cand ne-am jucat pe aeroport baneasa avea o dacie 1300 neagra care a dat praf la logan !!
ce se observa la ea asa la o scurta privire pe la motor era un carburatot MAREEE :lol:

Vyruss 17-11-05 22:41

Am si eu un amarat de Cielo 1.5 8 valve, care se apropie de 10 ani.
Am vre-o sansa, sau ar trebui sa imi caut un adversar mai slab?

Vyruss 17-11-05 22:57

Re:

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"B-34-SGM\"

Masina aia chiar a impresionat multa lume, dar dacia lui bytzu, cu care a fost pe 3 aprilie i-ar fi dat cel putin o jumatate de masina pe 400 m

ionutdrg 01-12-05 14:47

ma bag si eu acum pe 11.12.2005
cine mai doreste il astept

UniculSGM 01-12-05 21:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Vyruss\"
Quote:

Masina aia chiar a impresionat multa lume, dar dacia lui bytzu, cu care a fost pe 3 aprilie i-ar fi dat cel putin o jumatate de masina pe 400 m

Tare rau, nu stiam ca a-ti filmat masina. In unul din filme cred ca e pilotata de mine. Oricum tragea relativ prost atunci. Masina de atunci a mai suferit modificari. Cunoscatorii stiu ce victime a facut in ultimul timp AEW-ul.

Cunoscand ambele masini, si lucrand la ambele masini, spun ca dacia lui Bitzu (daca o face pana atunci) nu are nici cea mai mica sansa in fatza lui AEW.

Cu a mea nu ai filme?

Vyruss 08-12-05 15:12

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"Vyruss\"
Quote:

Tare rau, nu stiam ca a-ti filmat masina. In unul din filme cred ca e pilotata de mine. Oricum tragea relativ prost atunci. Masina de atunci a mai suferit modificari. Cunoscatorii stiu ce victime a facut in ultimul timp AEW-ul.

Cunoscand ambele masini, si lucrand la ambele masini, spun ca dacia lui Bitzu (daca o face pana atunci) nu are nici cea mai mica sansa in fatza lui AEW.

Cu a mea nu ai filme?

Eu m-am dat si cu Bytzu, si cu AEW, si pot spune ca, in seara aia cand s-au facut filmele astea, AEW nu avea nici o sansa in comfruntarea cu Bytzu.

Bytzu 09-12-05 07:32

uoouuu, stati putin, ca io deja am o problema....intai trebe sa cantaresc dacia, sup-aia voi vedea, plus ca io nu prea am modificari la masina, asta serios vorbind...poate acum in iarna ceva preparari..dar nu se stie..poate o voi lasa asa...oricum imi place cum merge , chiar daca numai in teste, ink n-am iesit cu ea..iar in gol se tureaza de zici ca-i vtec :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 08:29.

- Copyright 2026 4Tuning