![]() |
provocare pt orice motor pana in 1.6 8v(inclusiv)
provoc pt sambata p aeroport oice logan solenta sau Snova. sau orice masina cu motor pana in 1.6 8v astept sa ridicati manusa id-ul meu de msgr e tomss2005, masina hyundai accent 1.3 4SS
|
aici vreu sa adaug niste provocari concrete:
-Michael Polo albastru Insomnia -Stela Cielo -Ema -Solenta alba MR cu aerograf nu dau nr k sa nu imi iau injuraturi stie el d cine e vorba |
ma bag si eu la provocarea asta, cu toate masinile..desi tare mult as fi vrut sa fie cursa asta peste o luna..discutam altfel atunci...dar hai sa vedem si acum, dc termin masina
|
bytzule tu c bestie ai k aici e vorba de masini d sute d mii de euro si pariuri de zeci de mii de dolari :D :D :D :D :D :2gun:
|
pacat ca a rupt AEW-ul cutia. era 1.6. 8v aspirat. O amarata de dacie... :(
|
sgm-ule dak e un prieten de al tau eu unu nu ma bag pt k stii cum e spune-mi cu cine t intalnesti k sa iti spun cine esti.....
eu unu nu stiu masina d kr vorbesti |
Una auriu metalizat, lowrider.
|
cu Bytzu prima si ultima oara cand ne-am jucat pe aeroport baneasa avea o dacie 1300 neagra care a dat praf la logan !!
ce se observa la ea asa la o scurta privire pe la motor era un carburatot MAREEE :lol: |
cu Bytzu prima si ultima oara cand ne-am jucat pe aeroport baneasa avea o dacie 1300 neagra care a dat praf la logan !!
ce se observa la ea asa la o scurta privire pe la motor era un carburatot MAREEE :lol: |
Am si eu un amarat de Cielo 1.5 8 valve, care se apropie de 10 ani.
Am vre-o sansa, sau ar trebui sa imi caut un adversar mai slab? |
Re:
2 Attachment(s)
Quote:
|
ma bag si eu acum pe 11.12.2005
cine mai doreste il astept |
Re:
Quote:
Cunoscand ambele masini, si lucrand la ambele masini, spun ca dacia lui Bitzu (daca o face pana atunci) nu are nici cea mai mica sansa in fatza lui AEW. Cu a mea nu ai filme? |
Re:
Quote:
|
uoouuu, stati putin, ca io deja am o problema....intai trebe sa cantaresc dacia, sup-aia voi vedea, plus ca io nu prea am modificari la masina, asta serios vorbind...poate acum in iarna ceva preparari..dar nu se stie..poate o voi lasa asa...oricum imi place cum merge , chiar daca numai in teste, ink n-am iesit cu ea..iar in gol se tureaza de zici ca-i vtec :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:29. |
- Copyright 2026 4Tuning