![]() |
UGA... orice masina pana in 350cp
Pentru cei curiosi e vorba de o cursa de la 50-60km/pana la210-220km/
Prima persoana sper ca ramane Tom asa cum a promis.... dupa ce modifica subaru.... Start de pe loc poate la anul cand o sa ma si eu treapat 1 \"utila\" |
pana e gata masina mea(atunci chiar vreau sa ne jucam un pic :wink: ), ma dau eu cu tine, dar cu o mica modificare, ca sa fiu sigur ca nu ai sanse :twisted: :twisted: :twisted: :
ce zici sa ne dam invers: 220-210km/h - 50-60km/h :lol: :lol: :P :wink: acum serios...macar sa te dai cu tom zi de fatza cu mine sa ma mai distrez si eu! |
n/a
de ce vreti sa ma omorati? :( radu poate ne dam si de pe loc sapt viitoare !
|
Re: n/a
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Radu la franare nu ma bag... oricum ne rupe Tom cu BREMBO!
Tom e un baiat finut si ne face sa ne simtim bine dar cine stie cat \"dopeaza\" agregatu de nici din mers nu-i mai pot face nimic La Craiova m-a batut....... a naibi plecare.......... Asa ca vreau sa i-mi iau revansa chiar daca e din mers ......... |
Andrei poate vrei cu Supra ??
Ce zici ? |
CU PLACERE MAI ALES CA SOFERUL MI SE PARE DE TREABA ASA CA ....
NU POT DECAT SA PIERD SAU SA CASTIG...... MAI DEGRABA SA PIERD..DAR VAD SI EU O DIFERENTA...... PANA ACUM DIN MERS DOAR M5 UEX SI INCA CINEVA M-AU BATUT DIN MERS DAR A SPUS SA TIN PENTRU MINE......ORICUM E PREA TARE PT MASINILE DE AZI DE LA NOI DIN TARA.... |
andrei, uita-te la semnatura lui evolution8 ca e un link, ia de acolo filmul ala..e super tare :wink:
|
Bafta Multa AZI pe Baneasa.
Sa le arati la baieti Kadett Power :twisted: |
cu mine t dai de pe loc? :D
k altfel nu e fun..... :roll: |
Nu stiu cine esti dar pot sa zic ca DA ,cursele din mers se adresau celor cu M3 subaru..... carora nu le pot face fata la start datorita lipsei de aderenta...
|
Re:
Quote:
ce-ai frate te doare capu?Sau vrei sa se dea el in mansalier si tu cu fatza?Poate asa ai avea vreo sansa. |
vreau doar sa ma dau sa vad si eu kadett power :D
nu am zis k ma dau sa si castig :lol: :lol: |
MA ASTEPTAM LA MAI MULTI DORITORI... PACAT... E INTERESANT DE AMBELE PARTI...INDIFERENT CINE CASTIGA SAU PIERDE....
IMPORTANT ESTE SA STI SA PIERZI |
| All times are GMT +2. The time now is 01:58. |
- Copyright 2026 4Tuning