Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Mures (https://forum.4tuning.ro/402-mures.html)
-   -   Legale la Tg Mures - opinii (https://forum.4tuning.ro/402-mures/91710-legale-tg-mures-opinii.html)

kovacskl 22-09-08 22:40

Legale la Tg Mures - opinii

M-am gandit sa organizez niste liniute la Tg-Mures .Am vb cu partile si organele incluse pentru concurs mai trebuie sa o legalizez ,sa o pun pe hartie. Concursul ar fi undeva pe la mijlocul lui Noiembrie .Ce parere aveti ar fi cineva interesat sa vina? Nu va fi prea frig ?
Sau so lasam pe vara 2009 ?

Va rog sa ma ajutati sa ma hotaresc

vali-tgm 23-09-08 09:18

Re: Legale la Tg Mures Opini

Cum deja e toamna bine eu zic ca e foarte mare probabilitatea ca sa fie ori foarte frig ori sa ploua, ceea ce duce la o suprafata de concurs nu tocmai buna pentru liniute.
Ideea e foarte buna dar eu zic ca decat sa facem ceva si sa fie compromis de o vreme mohorata mai bine mai asteptam si facem ceva fain.
Dar daca tot e sa facem ceva anul acesta se poate repeta evenimentul de anul trecut din polivalenta sa fie ceva anual.
Tot ce am scris mai sus sunt doar niste pareri personale asa ca accept sa fiu contrazis.
Oricum felicitari pentru initiativa.

Rik-St 24-09-08 00:36

Sunt de acord cu domnul vali, si cred ca e mai ok sa o lasam pe vara...

HardWorker 29-09-08 17:44

nu stiti daca se mai organizeaza ceva tuningshow in mures anul acesta?sau daca stiti pe organizatori de anul trecut ar fi o chestie reusita avand in vedere ca in transilvania nu mai este nici un astfel de eveniment in aceasta perioada.

ZanDer 03-10-08 16:11

Eu propun totusi sa faceti ceva show de asta de tuning :P, si daca aveti nevoie de ajutor, apelati cu incredere :)

momo_outlawz 07-10-08 12:05

De acord cu ZanDer si HardWorker. Data trecuta a fost ceva f reushit, deci anul acesta ar trebuii sa iasa si mai bine. Si evident pentru ajutor, suntem dispushi la orice.

HardWorker 09-10-08 23:42

hmm...degeaba oferim noi ajutorul ca nici nu avem la cine.....se pare ca e cam pustie' zona asta..pacat!!

82nah 10-10-08 11:35

userul Kovacskl se intoarce curand in tara si precis nu are acces la net...
in curand va dam sigur un rasp ca tot tre a facem ceva in Mures degeaba tot amanam de la un an la altul

kovacskl 10-10-08 21:09

Quote:

Originally Posted by 82nah (Post 1802026)
userul Kovacskl se intoarce curand in tara si precis nu are acces la net...
in curand va dam sigur un rasp ca tot tre a facem ceva in Mures degeaba tot amanam de la un an la altul

Intradevar ma intorc pe 18 octombrie in tara si o sa ne adunam toti si mai vb sa vedem care varianta va fi cel mai oportun pentru noi si conditiile de acasa ,vom hotara si promitem sa va anuntam .Oricum daca nu iese ceva anu asta si daca nu voi pleca anul viitor promit ca o sa facem cevaaaaaaa mmmmmaaaaaaarrrrrreeeeee la vara .Am deja multe idei si am discutat deja multe si doar trebuie puse in aplicatie .Vom face ceva cu siguranta .
Am fost la multe tuning show-uri in state si prin mexic si am vazut ...multe si marunte .
Keep in touch

MS 87 PIJ 12-10-08 14:51

Nu stiu cum va fii vremea sau care sunt minusurile si plusurile in ideea cu legala da stiu ca nu ar strika vreun evenient si pe la noi prin MURES,bravo Kovacskl pt idee.

Senzor 13-10-08 23:48

I can't wait! Numai sa-mi fie gata masina...

Rik-St 14-10-08 12:37

pijule, ne bagam si noi ? volvo brother? :)

MS 87 PIJ 14-10-08 14:43

Mah Rik vedem numa sa avem unde sa ne bagam prima data:P apai cred ca de pierdut nu avem (cred).

DONU' 14-10-08 14:46

Sustinem idea!
Hai Targu Mures! Vrem liniutze!!! :peace:

bandeanradu 15-10-08 23:01

Re: Legale la Tg Mures - opinii

ar fii frumos sa se faca ceva liniute macar , pe aeroport sau undeva ... eu as participa

All times are GMT +2. The time now is 14:49.

- Copyright 2026 4Tuning