Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   permis suspendat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/9165-permis-suspendat.html)

Ema 26-10-05 10:22

permis suspendat

am si eu o intrebare. daca stie cineva sa-mi raspunda.....

Cum se procedeaza atunci cand iti suspenda permisul pe o perioada de trei luni si vrei sa reduci la o luna? de ce acte am nevoie si care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez?

PYT 26-10-05 11:01

nu mai stiu acum actele necesare si in ce etapa, dar esential este sa te duci la orice scoala de soferi si la secretariat zici k vrei sa urmezi un curs de legislatie k sa-ti reduca suspendarea, or sa stie cei de acolo sa-ti zica mai departe. s-ar putea sa trebuiasca sa faci in prealabil o cerere la comandant k ai dreptul sa faci acel curs de legislatie, nu mai stiu sigur ordinea, dar sper sa te ajute ce ti-am zis aici.
PS: stai linistita, prezenta nu e obligatorie, eu m-am dus o singura data si am vb cu 'profu' si restul orelor mi le-a pus 'din burta'. o spun din proprie experienta :lol:

B|shOp-VR6 26-10-05 11:50

Ah...
Chitanta ca ai platit amenda, copie dupa buletin, cerere pt cursurile de conduita rutiera, o atentie la profesor, adverinta ca ai terminat cursurile de conduita rutiera si multa bafta sa ti-l reduca la 1 luna si nu 2.

Ema 26-10-05 12:02

Da merci mult! Dar am inteles ca dai si un test la sfarsit. de asta intrebam, ca n-as vrea sa ma apuc sa repet legislatia.

B|shOp-VR6 26-10-05 12:51

Pai.. atentia la profesor pt asta ar fi.. cred.. nu situ, eu cand l-am avut suspendat nici nu am trecut pe la scoala aia.. ca sa stiu ce si cum :P

SpeedeR 26-10-05 13:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ema\"
Da merci mult! Dar am inteles ca dai si un test la sfarsit. de asta intrebam, ca n-as vrea sa ma apuc sa repet legislatia.

hai maaaaaa :( :( nu se poate asa cva... ce au avut fluierasii d intersectie cu tine?

Psycho 26-10-05 14:27

Re: permis suspendat

Quote:

am si eu o intrebare. daca stie cineva sa-mi raspunda.....

Cum se procedeaza atunci cand iti suspenda permisul pe o perioada de trei luni si vrei sa reduci la o luna? de ce acte am nevoie si care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez?

da`i PM lu ceres si iti zice el tot ... a avut o situatzie neplacuta si shtie :))

Ema 26-10-05 15:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"
Quote:

hai maaaaaa :( :( nu se poate asa cva... ce au avut fluierasii d intersectie cu tine?

Draci pe ei!!! :wink: Aia au avut. ma rog...... asta e acum. Stii ca eu am avut accidente numai intr-antaia. asa a fost si de data asta. bine ca nu am patit ceva mai nasol. O mica buba.

PYT 26-10-05 20:29

Re:

Quote:

eu am dat testul respectiv (exact k examenul sala pt permis) la secretariat si i-am dus un buchet de flori tipei de acolo si mi-a strecurat foaia cu raspunsurile in chestionar :P

Mustang 26-10-05 21:24

cre' ca se indragostise de tine :D

ionu 13-11-05 19:43

Vraja....treaba cu cursul de legislatie...Eu am ramas fara el in fata la Baneasa(prin amabilitatea unor militieni) si desi am facut curs, am despus cereri si tot tacamul...nimic...l-au tinut trei( 3 ) luni....
acum umblu cu o copie color si spun ca l-am uitat \" cred \" la xerox... :twisted:

needBrain 14-11-05 10:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ionu\"
Vraja....treaba cu cursul de legislatie...Eu am ramas fara el in fata la Baneasa(prin amabilitatea unor militieni) si desi am facut curs, am despus cereri si tot tacamul...nimic...l-au tinut trei( 3 ) luni....
acum umblu cu o copie color si spun ca l-am uitat \" cred \" la xerox... :twisted:

bun aja
si mie au vrut sa-mi faca o bucurie de genu asta.....nu pt infractiune in sine,ci pt ca m-am luat in gura cu el

iasi_drifter 14-11-05 11:15

no offence dar daca ar fi dupa mine 80-90 % dintre femei ar ramane fara carnet tocmai datorita iubirii lor pt. treapta 1 si a boacanelor pe care le fac in acea singura treapta.
nu sunt misogin sunt realist.

All times are GMT +2. The time now is 22:08.

- Copyright 2026 4Tuning