![]() |
permis suspendat
am si eu o intrebare. daca stie cineva sa-mi raspunda.....
Cum se procedeaza atunci cand iti suspenda permisul pe o perioada de trei luni si vrei sa reduci la o luna? de ce acte am nevoie si care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez? |
nu mai stiu acum actele necesare si in ce etapa, dar esential este sa te duci la orice scoala de soferi si la secretariat zici k vrei sa urmezi un curs de legislatie k sa-ti reduca suspendarea, or sa stie cei de acolo sa-ti zica mai departe. s-ar putea sa trebuiasca sa faci in prealabil o cerere la comandant k ai dreptul sa faci acel curs de legislatie, nu mai stiu sigur ordinea, dar sper sa te ajute ce ti-am zis aici.
PS: stai linistita, prezenta nu e obligatorie, eu m-am dus o singura data si am vb cu 'profu' si restul orelor mi le-a pus 'din burta'. o spun din proprie experienta :lol: |
Ah...
Chitanta ca ai platit amenda, copie dupa buletin, cerere pt cursurile de conduita rutiera, o atentie la profesor, adverinta ca ai terminat cursurile de conduita rutiera si multa bafta sa ti-l reduca la 1 luna si nu 2. |
Da merci mult! Dar am inteles ca dai si un test la sfarsit. de asta intrebam, ca n-as vrea sa ma apuc sa repet legislatia.
|
Pai.. atentia la profesor pt asta ar fi.. cred.. nu situ, eu cand l-am avut suspendat nici nu am trecut pe la scoala aia.. ca sa stiu ce si cum :P
|
Re:
Quote:
|
Re: permis suspendat
Quote:
da`i PM lu ceres si iti zice el tot ... a avut o situatzie neplacuta si shtie :)) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
cre' ca se indragostise de tine :D
|
Vraja....treaba cu cursul de legislatie...Eu am ramas fara el in fata la Baneasa(prin amabilitatea unor militieni) si desi am facut curs, am despus cereri si tot tacamul...nimic...l-au tinut trei( 3 ) luni....
acum umblu cu o copie color si spun ca l-am uitat \" cred \" la xerox... :twisted: |
Re:
Quote:
si mie au vrut sa-mi faca o bucurie de genu asta.....nu pt infractiune in sine,ci pt ca m-am luat in gura cu el |
no offence dar daca ar fi dupa mine 80-90 % dintre femei ar ramane fara carnet tocmai datorita iubirii lor pt. treapta 1 si a boacanelor pe care le fac in acea singura treapta.
nu sunt misogin sunt realist. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:08. |
- Copyright 2026 4Tuning