Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Bmw (https://forum.4tuning.ro/291-discutii-bmw.html)
-   -   "operatie" e36 coupe (https://forum.4tuning.ro/291-discutii-bmw/91432-operatie-e36-coupe.html)

CJ-18-DOR 20-09-08 15:03

"operatie" e36 coupe

5 Attachment(s)
cu siigurata cunoasteti masina de mai jos`..am incercat sa caut thread`ul omului insa nu prea am gasit. vreau daca puteti care va pricepeti bine la preturi/manopere sa`mi spuneti aproximativ cam cat ar costa schimbarea fetei ca la masina asta si mai exact farurile,capota,spoilere fata/spate,aripi.
Farurile le prefer urmatoarele in scara evolutiei lui e46` si anume ca in poza de mai jos. v-as fi tare recunoscator daca ma puteti lamuri careva :) ms mutl :P

bh99mes 23-10-08 08:13

Re: "operatie" e36 coupe

:) de ce vrei sa-l faci asa??? nu arata nicicum.... nu mai are nimic barbatesc pe el.
arata ca o masina de femei (din fata) :P

rekin 18-12-08 21:04

ar merge fata de la e46 coupe facelift si cu spoilerul de M e46 cum e ultima si cu pleoape finute din capota:) parerea mea.

BMnWA 15-01-09 01:42

cred ca in jur de 1200 euro te-ar costa . faruri- stopuri , capota bara fata.
toate ar trebui modificate , vopsite operate etc. dar cam in banii astia ar fi tot. maxim.

keemo 15-01-09 11:28

uite k am gasit eu ceva date pe un site strain care ar putea sa te ajute....
http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndik...TOPIC_ID=11583....

Lymbutza 16-01-09 22:09

sincer si pe mine ma tenta o chestie de genu asta , dar am ajuns la concluzia ca nu isi merita bani , cel putin la mine . Decat sa dau 1500 E pe operatie mai bine mai strang ceva si iau direct un e46 :| !

BMnWA 17-01-09 05:07

Quote:

Originally Posted by Lymbutza (Post 1987377)
sincer si pe mine ma tenta o chestie de genu asta , dar am ajuns la concluzia ca nu isi merita bani , cel putin la mine . Decat sa dau 1500 E pe operatie mai bine mai strang ceva si iau direct un e46 :| !

pe o parte ai dreptate, dar deja e vorba de gust. o sa ai un e46 dar o sa fii un alt copy paste fara nimica special . serie nelimitata. nimica unicat. banuiesc k nu o sa ai bani de investit direct trebuie sa mai aduni o perioada sa il si personalizezi.

Lymbutza 17-01-09 09:04

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 1987847)
pe o parte ai dreptate, dar deja e vorba de gust. o sa ai un e46 dar o sa fii un alt copy paste fara nimica special . serie nelimitata. nimica unicat. banuiesc k nu o sa ai bani de investit direct trebuie sa mai aduni o perioada sa il si personalizezi.

Aici parerile sunt impartite tu zici ca asa insa sunt si destul de multi care considera Kitch incercarea de a face din e36 e46 :| ! Si daca stai sa te gandesti mult de incestit nu ar fi , dat fiind faptul ca masina arata deja cum vreau ; o folie , angel-eyes si niste semnale albe ; nu e o investitie chiar asa de mare .

BMnWA 17-01-09 13:32

Quote:

Originally Posted by Lymbutza (Post 1987980)
Aici parerile sunt impartite tu zici ca asa insa sunt si destul de multi care considera Kitch incercarea de a face din e36 e46 :| ! Si daca stai sa te gandesti mult de incestit nu ar fi , dat fiind faptul ca masina arata deja cum vreau ; o folie , angel-eyes si niste semnale albe ; nu e o investitie chiar asa de mare .

pentru mine mine conteaza omul de la volan nu masina. ca sunt prea multi labai cu parinti cu firme si etc ce au cate un 7 sau S fara sa aibe vreo treaba cu viata si munca pentru a dobandi ceva de genu. decat un prieten fals cu ceva 7 mai bine un prieten adevarat cu un ursulet.

jblmihai 20-02-09 23:36

adevarat

CJ-18-DOR 25-04-09 19:21

cam tarziu apar dar va multumesc pentru info si pareri..era un gand de-al meu insaa il pun la sertar, raman la modelul de fabrica cu spoilere m-tech. mai este foarte putin si in sfarsit imi iau si eu masina, o voi prezenta acolo unde e locu. va salut :)

Bmw_Rulllzzz 25-04-09 20:02

trece cu mult de 1200 de euro

All times are GMT +2. The time now is 19:08.

- Copyright 2026 4Tuning