![]() |
"operatie" e36 coupe
5 Attachment(s)
cu siigurata cunoasteti masina de mai jos`..am incercat sa caut thread`ul omului insa nu prea am gasit. vreau daca puteti care va pricepeti bine la preturi/manopere sa`mi spuneti aproximativ cam cat ar costa schimbarea fetei ca la masina asta si mai exact farurile,capota,spoilere fata/spate,aripi.
Farurile le prefer urmatoarele in scara evolutiei lui e46` si anume ca in poza de mai jos. v-as fi tare recunoscator daca ma puteti lamuri careva :) ms mutl :P |
Re: "operatie" e36 coupe
:) de ce vrei sa-l faci asa??? nu arata nicicum.... nu mai are nimic barbatesc pe el.
arata ca o masina de femei (din fata) :P |
ar merge fata de la e46 coupe facelift si cu spoilerul de M e46 cum e ultima si cu pleoape finute din capota:) parerea mea.
|
cred ca in jur de 1200 euro te-ar costa . faruri- stopuri , capota bara fata.
toate ar trebui modificate , vopsite operate etc. dar cam in banii astia ar fi tot. maxim. |
uite k am gasit eu ceva date pe un site strain care ar putea sa te ajute....
http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndik...TOPIC_ID=11583.... |
sincer si pe mine ma tenta o chestie de genu asta , dar am ajuns la concluzia ca nu isi merita bani , cel putin la mine . Decat sa dau 1500 E pe operatie mai bine mai strang ceva si iau direct un e46 :| !
|
Quote:
|
Quote:
Aici parerile sunt impartite tu zici ca asa insa sunt si destul de multi care considera Kitch incercarea de a face din e36 e46 :| ! Si daca stai sa te gandesti mult de incestit nu ar fi , dat fiind faptul ca masina arata deja cum vreau ; o folie , angel-eyes si niste semnale albe ; nu e o investitie chiar asa de mare . |
Quote:
|
adevarat
|
cam tarziu apar dar va multumesc pentru info si pareri..era un gand de-al meu insaa il pun la sertar, raman la modelul de fabrica cu spoilere m-tech. mai este foarte putin si in sfarsit imi iau si eu masina, o voi prezenta acolo unde e locu. va salut :)
|
trece cu mult de 1200 de euro
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:08. |
- Copyright 2026 4Tuning