![]() |
head unit pentru sq (sau ma rog, sql)
Acest topic are ca scop gasirea unor modele de HU cu valente mai mult orientate spre SQ ...
Ca marci ... toate!! Iar pretul...sa zicem ca pana in 4-500 euroi... ceva ieftin, cu iesit preamplificate pt toate canalelele, nu doar pt sub, cu o fata urata :D si cu un sunte captivant... Va rog frumos, postati!!! :lol: |
Re: head unit pentru sq (sau ma rog, sql)
Quote:
|
aha...
la asta ma gandeam si io... singurul neajuns ar fi lipsa mp3, da daca stam sa ne gandim mp3 nu are calitatea unui audio cd original...comprimarea il omoara bun....bun exemplu... da un exemplu de magazin? eventual cu site? :lol: |
aaa
da daca stau sa ma gandesc..si tu ai un nakamichi.. nu cumva chiar cd400?? ti-am ascultat sistemu si suna bine... |
eu m-am gandit sa il vad pe al meu dar inca nu m-am hotarat... l-am comandat din state de la un magazin de pe e-bay.
|
Mda, in banii astia cred ca intra Nakamichi ala si P-77. Daca esti dispus sa dai mai mult, citeste topicul cu 'cele mai bune HU de pe planeta'. Toate de acolo sunt mult peste cele 2 mentionate mai sus !
|
tocmai asta e ...
nu pot sa dau prea mult.. si voiam unu care sa scoata un semnal liniar si pe canale preamplificate.. mai mult nusu ce se poate la banii astia.. |
Aaa, ar mai fi unu pe care-l poti lua de pe E-Bay la sub 200E > Clarion Dxz-928 sau 938 > are amplificare proprie dar nu citeste mp3 ! Are un sunet impecabil, peste P-77 la urechea mea si a catorva prieteni !
|
S-a vindut :peace: !!
Sorry,editez : cica mai e unul !! |
dar de p-80mp ce ziceti??
e bun de ceva? pe hertie pare mai tare ca p77... si poate niste situri cu preturi ceva... ms mult |
Lasa Relu ca mai apar, nu vorbeam de al tau ! Nu conteaza pe hartie. N-am ascultat P-80 dar din cate am auzit de la altii nu e peste P-77 ! Sa-si dea cu parerea altii mai avizati aici !
|
La banii astia vb de la 8600 in sus... sau de alte marci. DEH 77 si MP 80 sunt sub bugetul acesta. :wink: Am ascultat mult DEH 80 dar nu si 77.... nu pot sa fac o comparatie corecta.
|
Din cate imi dau io seama... P80 -u e prezentat ca un produs de top printre cele entry...
recent am vazut ca pioneer mai au o noua serie de scule strict prosumer...sau SQ daca vreti...dar preturile sunt mult peste posibilitatile multora dintre noi, in cond in care HU costa 2000 si ceva de euro... :roll: io caut un HU nu neaparat de top, dar care sa scoata sunetul liniar, nedistorsionat, pe iesiri preamplificate sa-l duc mai departe spre difuri prin amplifuri... Relaxx, zici ca ai ascultat mult P80...da n-ai zis ce parere ti-a lasat... te rog! :) Va multumesc la toti si va salut |
si acum vine bomba....
de HU Planet Audio stie careva ceva?? Io personal sunt f strain cu ele....foarte... si, ca toate de altfel, pe hartie totu bine si frumos.. am intrebat la SIAB pe un tip de la Wizards si nu prea m-a satisfacut rasp.... a zis ceva de genu...\"sunt foare rezistente\" ori mie putin imi pasa...ca nu joc fotbal cu el si nici nu gonesc peste gropi si pietre....nu-mi permit sa schimb atatea amortizoare si bucsi :lol: deci....careva, ceva?? va salut inca odata |
Man, ai intrebat de HU pentru SQ si ai primit deja raspunsurile pentru bugetul tau. Nu cred ca vrei tu vechituri de pe e-bay fara corectii si tot felul de astea gen DRX-9255 sau DRX-9575, asa ca alea de mai sus sunt cam ce e mai bun in banii aia ! Nu mai intreba de altele ca nu are rost !
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:33. |
- Copyright 2026 4Tuning