![]() |
Dacia pick-up tuning...
5 Attachment(s)
Mii de scuze daca am facut postul asta aiurea dar acum am descoperit-o si am ramas shocat... :shock: Va place?
|
ii din arad daciuta fain facuta mai este una alba cu doua usi care ii mai agresiv facuta.
|
Imi place tare .... fata e comuna .. spoileru ala lam vazut pe mai multe masini ... da spatele arata prea adevarat ... si e facuta frumos .....
|
Ceva interesant ! Ce ar mai fi misto sa-si inchida partea din spate si sa-si puna un ditamai sistemu audio ca doar e loc destul :shock: :D
|
Re: Dacia pick-up tuning...
Quote:
|
Re: Dacia pick-up tuning...
Quote:
|
:shock: c tare
|
merge!
|
faina masina! am vazuto si prin tm.
eu sunt curios ce are sub capota. cand am vazuto imi amintesc ca avea numai umflatura aia neagra de la dieselare. |
:) ce marfa arata....zici ca-i Cadilac Escalade ... :) .... :roll:
Trebuia sa-si puna si un rollbar in spate... :roll: ..... |
s-a mai schimbat
inseamna ca ai vazuto de mult. acuma are capota modif. sa vedeti si celelalte masini, scoase de ei. faine rau de tot
8) www.kidtuning.ro 8) |
nice :lol:
|
Interesanta , tot respectul pt ca s-au apucat de asa ceva.
Destul de frumoasa desi unul dintre lucrurile care nu-mi plac este plasa aleasa pt bari, nush, e aiurea , era mai misto o plasa rara neagra , PAREREA MEA :peace: |
arata binicel pentru o dacie pick-up desi mi se pare ca locul ala ramas e doar de carat si nu ceva mai misto eu stiu niste boxe uriase ceva .......
|
intr`adevar,...e foarte frumos...pt un pick`up ...e ceva mishto ...da` iti dai seama ca nu mai pupa el carat saci de cartofi shi ciment...mai ales daca ii pune vreo boxa ceva .... ce`ar fi sa ii puna shi o remorca modificata shi aia :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:37. |
- Copyright 2026 4Tuning