![]() |
Brasovul la Racing Revolution Craiova
9 Attachment(s)
Pozele!!!
|
9 Attachment(s)
...
|
9 Attachment(s)
...
|
9 Attachment(s)
...
|
9 Attachment(s)
...
|
9 Attachment(s)
...
|
2 Attachment(s)
...
|
felicitari adi ,felicitari cata ,felicitari visi pentru evolutii shi pentru efortu depus la aceasta participare shi pentru eforturile care le ati facut pt a ajunge aici
atat s a putut de data asta data viitoare sa speram la mai mult felicitari inca o data shi bafta in continuare :!: |
multumesc frumos Flo si chiar sper la mai mult la anul. Mai imi trebuiesc doar niste cai si ceva experienta :wink: Ma bucur ca am participat asa de multi si poate pana data viitoare o sa intre si in concurs mai multe masini... Vom trai si vom vedea...
|
Felicitari baieti!La cat mai multe!Data viitoare as vrea sa fiu si eu acolo cu voi.Felicitari inca o data.
|
merci mult Flo. Sper ca data viitoare sa nu mai pierd startul.
Atat am putut face chiar daca mi-am dorit mai mult. Va salut pe toti. |
Re:
Quote:
asa ca fapt divers baiat u cu solenza care te a batut pe tine a batut la o alta legala cielo 16v de 90 de cai ceea ce ma pune serios pe ganduri oricum bafta la urmatoarea tie shi tuturor brasovenilor ce au de gand sa participe |
Va multumim mult pt. participare(scuzati intarzierea) si va mai asteptam si data viitoare, Brasovul ca de obicei la inaltime ! Nota 10 ! VA MULTUMIM!!! :wink:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Imi pare rau ca nu a-ti mai ramas dupa cursa la un party....dar mai e timp right ? :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 04:01. |
- Copyright 2026 4Tuning