![]() |
Honda City soseste in Europa
19 Attachment(s)
Noul sedan Honda City isi va face debutul european in luna octombrie la Salonul Auto de la Istanbul. Noul sedan al constructorului japonez, care imprumuta elemente de design de la Insight Hybrid, este dezvoltat pe aceiasi platforma ca si Jazz / Fit. In functie de piata, noul City va fi oferit cu un motor de 1.5 litri ce dezvolta 120 cai putere si/sau un motor de 1.4 litri ce dezvolta doar 100 cai putere.
Cele doua motorizari vor fi oferite ori cu transmisie manuala ori cu transmisie automata, ambele beneficiind de 5 trepte. In plus, cutia automata poate primi si padele pe volan. Propulsat de motorul de 1.4 litri, City poate accelera de la 0 la 100 km/h in 11.8 secunde (14.7 secunde pentru versiunea cu cutie automata). Noul City va fi disponibil pe diverse piete incepand cu luna ianuarie a anului viitor. |
Re: Honda City soseste in Europa
super ok masinuta pt orash dar oare cat costa ?
|
ca de obicei,interior superb,ca si dealtfel toate honde`le imi plac la interior 8):-P;)
|
Cand m-am uitat la grila de la prima poza.. prima oara mi-a venit in minte Loganul cu facelift :) Draguta Honda, daca are si un pret pe masura, ar putea deveni un model bine vandut. Consola centrala ar fi putut fi ceva mai reusita.. volanul ca la Civic e criminal ! :D
|
Design mediocru, consola centrala groaznica.
|
nu e cine stie ce...nici motorizarile nu sunt de top...era loc si de mai bine!
|
in Thailanda costa 15.000 dolari ,deci depinde de taxele pe care le va avea, putem spune ca e o alternativa la loganul full, asa ca astia care se grabesc sa o critice sa se gandeasca la pret si la cum arata un logan, un symbol sau o fabia la acest pret,
|
frumusica,dar parca tot afisajul digital era mai mijto:D:D
|
urata dupa parerea mea
|
Istanbul :lol: ... tocmai la Istanbul s-au gasit si pe buna dreptate..., sa le faca in ciuda la turci care au piese lego doar din Megane sedanuri si fiat linea:lol:
Si au foarte mari sanse sa se afirme caci designul este superior(dupa parerea mea) daca mai frumos nu, mai nou cu siguranta :) decat orice concurent direct cu portbagaj improvizat peste noapte. Cu toate ca Fiat Linea nu a fost niciodata un hatch, iti lasa totusi impresia ca nici sedan nu a fost... La fel si cu Honda aceasta(si nu vb de generatiile trecute) :lol: Is curios oare in ce tara din America de Sud o va produce? Paraguay sau Argentina? in Brazilia nu, ca n-are loc de Linea.... ...Pacat de spatele ala insa, pt ca o face sa arate ca o masina pentru Brazilia si Turcia... si Argentina ... hai si...Romania, nu ca nu ar fii, dar asa striga in gura mare, cumparati-ma, sunt iefinta... |
Mie imi place cum arata si motorizatile imi plac 120 hp dintr-un 1.5 cu i-VTEC, cred ca are un consum destul de mic si pt oras la ce iti trebe mai mult de 120 hp :-) masina e super is curios ce pret o sa aiba in RO !!! :-D
|
Quote:
|
e ok masina.....
|
Oare o consuma putn? :?
|
arata destul de bine pt o masina simpla, de oras