Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   GTG vs. SGM vs. COX (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/9119-gtg-vs-sgm-vs-cox.html)

Lucian 24-10-05 14:24

GTG vs. SGM vs. COX

Dacia Motorsport - fie ca cel mai bun sa castige . Sper sa avem ocazia se ne dam toti 3 consecutiv , masinile sa fie in apele lor si .. dupa cum spuneam .. cel mai bun sa castige si sa dea berea de dupa cursa !

im570rm 26-10-05 03:37

parerea mea sgm-ul mi-a placut cum trage :lol:

UniculSGM 26-10-05 22:04

te cunosc?

im570rm 12-11-05 19:31

mda....leonul ala negru cu wtf la numar :lol:

sevi 15-11-05 00:24

Pana la urma ce nu e in 'ape' la dacia ta Lucian?

cristi_ubs 23-11-05 01:36

COX!!!!!!! go go go go

teddy 23-11-05 01:44

\"dacia motorsport\"? ok. as paria, mai degraba, pe nova gri pitstop tuning.

Lucian 23-11-05 18:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"teddy\"

Faci ce vrei cu banii tai . Eu iti spun un lucru . Din primavara in mod cert COX , SGM si GTG sunt cele mai tari dacii din tara . SUA trage f bine pt o masina cu motor aspirat dar nu va putea tine pasul cu nici una din cele 3 enumerate mai sus .

UniculSGM 23-11-05 20:36

SUA trage foarte bine, bravo celui care a facut motorul.

79BYG 24-11-05 01:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Lucian\"

Faci ce vrei cu banii tai . Eu iti spun un lucru . Din primavara in mod cert COX , SGM si GTG sunt cele mai tari dacii din tara . SUA trage f bine pt o masina cu motor aspirat dar nu va putea tine pasul cu nici una din cele 3 enumerate mai sus .

asa o fi pana la proba contrarie :wink:

sevi 24-11-05 18:51

Merg si eu pe Lucian> Cat e intrarea? :twisted:

pepy 24-11-05 20:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Lucian\"
Quote:

SUA o sa ramana prbabil cea mai tare dacie cu motor aspirat, eu am fost foarte impresionat de masina aia la baneasa !! in rest deacord cu lucian

Lucian 24-11-05 21:53

Eu as fi foarte incantat sa existe inca 20 de alte Dacii turbo si sa traga de la f bine in sus . In astfel de cazuri competitia te face sa vrei mai mult .

teddy 24-11-05 23:11

Lucian wrote:
teddy wrote:

asa va doresc , bafta!

Lucian 25-11-05 12:07

Re:

Quote:

Lucian wrote:
teddy wrote:

asa va doresc , bafta!

Esti noul proprietar SUA ?

All times are GMT +2. The time now is 00:36.

- Copyright 2026 4Tuning