![]() |
difuzor hifonics...
3 Attachment(s)
am pus mana pe un difuzor Hifonics Zeus z 12 pro 450w RMS
ce date si parere aveti despre el? ce cutie ar trebui sa ii fac? |
se pare ca nu am postat unde trebe.. sorry :oops:
rog moderatorul sa mute topicul |
uite ce am gasit eu...
ZS12 12-Inch DVC Driver Theile & Small Parameters: Ω = 2-Ohm + 2-Ohm Fs = 35.62 Hz Qts = 0.45 Vas = 39.5 Liters Xmax = 10mm SPL = 96.29dB @ 2.83v ZS12 12-Inch 2-Ohm DVC Driver Sealed Enclosure Volume = 1- Cubic Foot Fc = 54.6 Hz Vented Enclosure Volume = 1- Cubic Foot Fc = 39.89 Hz Port Freq. = 41.61 Hz Port Size = 3\" x 10\" este pnetru modelul mai nou... dar cred k merge si la tine :D eu recomand Vented Enclosure :D http://www.maxxsonics.com/hifonics/s...subs_list.html |
ce cutie imi recomandati pt. el?
|
Cutia reflex recomandata de fabricant e PERFECTA pt. SPL !!!!
|
Re: difuzor hifonics...
1 Attachment(s)
eu am lada cu plexi , bandpass, cu 2diffuri identice, daca vrei iti dau dimensiunile pt bandpass. radu_grivitei pe yahoo
|
Dupa specificatii, eu ti-as recomanda ported. Desi producatorii dau in general ambele tipuri de incinta, difuzorul este in general optimizat pentru una din ele. Nu ai si Qes-ul ?
|
Copii, topicu e vechi de 1 an !!
|
Fs/Qes < 50 => sealed
50-90 => ambele > 90 => ported |
Cat vrei p hifonics ?? si cutia trebuie sa te uiti in speCIficatile subwooferului k acolo iti scrie tot ce trebuie
|
Apropo dak nu gasesti specificati intra pe www.Ebay.de si citeste acolo :D
|
MadHat... Citeste regulamentul si lasa pentru alte dati raspunsurile ironice. Avertisment, urmeaza ban. Nu scrie daca nu stii ce spui sau daca nu esti in stare sa argumentezi concret!
TOPIC INCHIS. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:29. |
- Copyright 2026 4Tuning