![]() |
Brax Team
Avand in vedere ca acesta categorie e deschisa de f mult timp si nimeni nu a postat nimic voi fi eu primul care va face acest pas si rog toti membrii care fac parte din aceasta echipa sa faca la fel.
|
Re: Brax Team
Dar ce inseamna mai exact Brax Team?
|
o hadunatura zei...zei de la power from za gods :)
sau mai exact e unii de se dau audiofili dar pe care ,de fapt i-a calcat elefantul pe urechi in copilarie...pe unii :) |
Quote:
Pe parcurs se vor stabili si aici niste reguli mai concrete si se va afisa o lista cu cei care fac parte din aceasta echipa. |
In sfarsit scrie si cineva aici! Bine asa Banule. ;)
|
scriu si eu... da nusu ce. scris, na! :D
brax team = o echipa de pasionati si alcoolisti :)) |
- Alex Banu
- Bogdan YBR (daca nu ma insel) - JD - bad_boy2k - ceachi ..... completati voi Nu cred ca ar fi rau sa facem si o prezentare pe scurt a sistemului. O schema ceva , poate ne ajuta Banu ca se pricepe:lol::lol::lol: |
eu am sistemul descris in semnatura... sau tu vb d altceva ceachi?
|
E descris in semnatura, da eu ma gindeam la o schema ge:
-cablu de la baterie (de care marca grosime) -distribuitor -aplificatoare -cablu difuzoare -difuzoare -player -rca-uri Totul facut frumos intr-o schema ,dasta il intrebam pe Banu daca-i dam descrierea sistemului , poze la amplificatoare ,player, difuzoare ne face o schema? |
incep :
-cablu Stinger 0 AWG -siguranta Stinger 200AMP -distribuitor Audison cel mare -amplificator Brax X2400.2 -difuzoare Hybrid L1PRO si Focal 165K2p -player Alpine CDA-9835R -rca-uri in-Akustic Rhodos io am dat-o :D |
- Alex Banu
- Bogdan YBR (daca nu ma insel) - JD - bad_boy2k - ceachi - vrx... sistemul va fi prezent la F.E. |
Quote:
|
este este si ybr pe aqcolo nu te inseli dar momentan numai 20% brax-helix dar sper sa ma prinda anul nou 100% cu conmonente d'astea exotice :)
- Alex Banu - Bogdan YBR - JD - bad_boy2k - ceachi - _vrx_ - ro_jamess - dragosv - animalu evo - dj81bas - marinu - chris6 ............ sper ca n-am uitat pe nimeni |
b52? Robert cu Primera
Bogdan de la Ploiesti... |
1 Attachment(s)
Prezentarea sistemului Vw Polo - BANU "Brax Team"
HU-Alpine CDA-9835R TW - BRAX Matrix 1.1 Mid-Bass - BRAX Matrix 6.1 PP Amplif: Helix Precision P400 Amplif: JL AUDIO 500/1 Sub: JL AUDIO 8W7 Cabluri RCA Stinger Expert SX20 Cabluri audio: Stinger Pro Series Oxygen Free |
| All times are GMT +2. The time now is 13:17. |
- Copyright 2026 4Tuning