![]() |
fiat 500 - sugestii
1 Attachment(s)
Salut.Asta e primul post aici :D.
Tocmai mi-am cumparat un fiat 500 in stare relativ buna shi doresc sal fac sa iasa in evidentza.Am mai multe intrebari: 1.Ce vopsea ar merge? 2.Vreau vopsea cameleon sau perlata.nu ma prea pricep la astea 3.la motor ce ash putea face??are doar 24 cai 4.la exterior ar merge un body kit??? |
3 Attachment(s)
sper sa te ajute...f interesanta ideea de a tuna o astfel de masina..mult succes...
|
Da frumoase cele din poze...dar cu vopseaua cum e???cum e treaba cu perlatu asta???ce trebuie sa cumpar???cum se face ??cat costa aproximativ?
|
cred ca cu eforturi majore pe partea mecanica ajungi la o dacie ceea ce nu e chiar o performanta.Ma rog si pe mine ma pasioneaza fiatu 500 -bambino parca se mai numea.DAR nu cred ca poti face cine stie ce din ea in romania.Bafta
|
Re: fiat 500 - sugestii
ii poti pune o turbina mica ;) cat despre stil, ar merge rally style, cu jante albe, scaune sport...:)
|
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=141
by TOPART - paintingul e bestial si la fel de bestial e si kitul |
De body kit nici nu se poate vorbii. incearca un negru mat cu niste jante vezi cat de mari poti pune. Am si eu o intrebare cat ai dat pe el???
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
pun io niste poze cu fiatu in stadiu' actual.......sper sa nu se supere pe mine:oops: ....dar este bestiala masinutza:shock: .....felicitari......is mandru ca is clujean:-P
|
A aparut si in COX bravo e tare. Iti trebuie permis?? cat ai dat pe ea??
|
Quote:
|
Caut şi eu un asemenea 500. Dacă ştiţi vreunul pe undeva, daţi-mi de ştire.
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:08. |
- Copyright 2026 4Tuning