Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   Lamborghini Reventon de vanzare in Romania pentru suma de 1,5 milioane de Euro (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/90931-lamborghini-reventon-vanzare-romania-suma-1-5-milioane-euro.html)

~ EWN ~ 16-09-08 22:28

Lamborghini Reventon de vanzare in Romania pentru suma de 1,5 milioane de Euro

Lamborghini Reventon a ajuns si in Romania! Dealerul Carlex Auto are de vânzare unul dintre cele 20 de modele exclusiviste Lamborghini Reventon! Pretul de achizitie este de 1.5 milioane de euro.

zGb 17-09-08 06:21

Re: Lamborghini Reventon de vanzare in Romania pentru suma de 1,5 milioane de Euro

jmecheri oamenii...au pus aproape 500k in plus si sigur il vor vinde...eu daca as fi magnat as da si 2milioane pe el...dar daca as fi fost un milionar excentric le-as fi cumparat pe toate 20 sa fie ale mele sa nu mai aibe nimeni :D

Kent8 20-09-08 20:52

Re: Lamborghini Reventon de vanzare in Romania pentru suma de 1,5 milioane de Euro

zgb buna gandire.
si apoi in fiecare ai ai vinde cate unu?

~ EWN ~ 20-09-08 21:11

Decat sa cumperi 20, mai bine comanzi un exemplar unicat doar pentru tine, cu design unicat etc. cum au mai fost cazuri (la Ferrari de ex)....ca doar daca esti milionar excentric iti permiti orice.. nu stai sa te apuci sa vinzi Lamborghini-uri ca sa faci bani....zic eu....

zGb 21-09-08 11:31

le-as lua sa le tin...nu sa fac afaceri cu ele :) sa fie toate ale mele...la modul asta :D

dexter_20 22-09-08 01:13

Tare as vrea sa vad si eu o poza cu "minunea" in Romania

KillerINC 23-09-08 04:30

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 1768320)
Tare as vrea sa vad si eu o poza cu "minunea" in Romania

cat de curand ...cat de curand ;)

sunt 3 variante unde cred eu ca va ajunge reventon-ul ... Pitesti , Bucuresti sau Moldova (nu stiu exact de unde e "regele asfaltului, ala cu bugatti)

ramane sa vedem daca ma insel sau nu

danuuu 23-09-08 08:50

moldova....bacau

blazeyblaze 23-09-08 09:27

uhm...carlex e in bucuresti
nevertheless foarte jmekeri baietii :)

km_45 24-09-08 14:36

asta chiar ca e stire importanta.

Si mai spune lumea ca Romania e saraca.Sunt 20 de modele in lume si unul din ele exact in Romania.Sunt o gramada de tari cu bani mai multi ca noi.

no limits design 24-09-08 21:49

sunt si in romania multi milionari....nu ducem lipsa

TURBOSS 24-09-08 22:12

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 1758501)
jmecheri oamenii...au pus aproape 500k in plus si sigur il vor vinde...eu daca as fi magnat as da si 2milioane pe el...dar daca as fi fost un milionar excentric le-as fi cumparat pe toate 20 sa fie ale mele sa nu mai aibe nimeni :D

din mom ce fac doar 20 de bucati fii sigur ca nu ti le-ar fii vandut tie pe toate, daca nu erau comanda speciala pt tine, altfel nu prea ii faceau o asa reclama.

GSPI 22-10-08 23:52

ba voi sunteti creduli rau!

`Masina poate fi cumparata de oricine da un avans si adusa in cateva saptamani in RO.Masina nu se afla aici.Carlex aduce maini la comanda.
Masinile sunt la dealeri din State in cele mai multe cazuri.

Mai au ei mult pana sa ajunga sa tine un Reventon pe stoc in Romania.

11KPO 07-11-08 17:44

ce ieftina e..........

cata_cve 19-12-08 07:04

baieti masina este in craiova si asta din surse sigure fericitu posesor al "bijuteriei" mai are printre altele un evo 9 de 1000hp si un intreg sat care munceste pt el ! da da da este adevarat in ROMANIA!

All times are GMT +2. The time now is 23:58.

- Copyright 2026 4Tuning