![]() |
Machetele mele - NECROPHORUS
13 Attachment(s)
Putin cate putin o sa le pun pe toate. Toate sunt la scara 1 / 24 cu mici exceptii una din ele ar fi humvee 1 / 18 (exceptii s-ar putea sa mai apara cate ceva in curand)
deocamdata: 1) Bburago Jaguar XK 120 1948 ( 1 / 24 ) 2) Bburago Porsche 356 B 1961 ( 1 / 24 ) M-am gandit sa incep cu ceva mai vechi dupa care sa variez cu ele si noi si vechi. |
Re: machetele mele - NECROPHORUS
la ce scara sunt machetele?
frumos jaguar-ul |
sunt la scara 1 / 24 din astea strang ....mai mari am una singura un humvee 1/ 18
|
12 Attachment(s)
alte doua modele
3) Bburago Bugatti Type 55 1932 ( 1 / 24 ) 4) Hongwell Cararama Toyota Land Cruiser GX Prado 2006 ( 1 / 24 ) in loc de toyota trebuia sa fie cel mai probabil un mercedes ssk sau poate un citroen 15v, o sa am grija sa imi cada asa ceva pe mana, iar toyota ul trebuia sa fie intre suv urile ce vor urma |
frumoasa toyota
pare foarte reala in pozele astea |
Quote:
|
12 Attachment(s)
inca 2:
5)Maisto Chevrolet Camaro ss 396 cabrio 1968 ( 1 / 24 ) 6)Maisto Chevrolet Malibu ss 1965 ( 1 / 24 ) american muscle at it's best :D |
Numai exemplare frumoase ai (pana acum)! Dar Toyota Land Cruiser face "toti banii"! Felicitari si asteptam in fiecare zi cate ceva nou, bineinteles daca mai ai! :)
p.s. Am vazut un Hummer de armata prin spate...il mariti? |
Quote:
|
humvee ul nu il marit doar ce l-am luat acum 2 sapt ....m-a asteptat in magazin 3 luni treceam pe acolo o data la 3 zile si ii ziceam te iau : si l-am luat :D
|
12 Attachment(s)
alte doua machete:
7 ) Maisto kit Ferrari 599 GTB Fiorano 2006 ( 1 / 24 ) 8 ) Maisto kit Chevrolet Monte Carlo SS 1986 ( 1 / 24 ) auzi ''ferrari'' si deja esti atent la chevy de apreciat franele brembo |
foarte frumoase anandoua
ferrari il am si eu este cel cu abtiplide si chevy-ul mi-l cumpar zilele astea |
12 Attachment(s)
inca doua machete:
9 ) Maisto Ford Mustang GT 2006 ( 1 / 24 ) 10 ) Maisto Humvee 1991 scara ( 1 /18 ) mustang legenda continua humvee un ''soldat'' din iraq |
frumos humvee-ul , il am si eu numai ca mai mic 1.43, pare f bine realizat :)
|
1 Attachment(s)
foarte frumos humvee-ul
si poza asta e interesanta:D:D |
| All times are GMT +2. The time now is 05:08. |
- Copyright 2026 4Tuning