![]() |
E36 - 316i
6 Attachment(s)
Este masina mea ...vreau sa incerc sa mai schimb cate ceva pe la ea dar dupa ce o voi inmatricula...!Spuneti-va parerea ....Va multumesc frumos! ! !..>asa arata cand am cumparat-o ;) !
|
Re: BMW 316i e36
9 Attachment(s)
Underconstruction... :lol: :lol: :dance: :dance:
|
frumosa masina (si rezultatu (de pe hi5 stiu :lol: ) )
bafta cu ea |
8 Attachment(s)
Asa arata in prezent!:lol:
|
Quote:
|
Re: E36 - 316i
3 Attachment(s)
Poze din seara asta :D in realitate se vad mai bine farurile!
|
frumos , imi pare bine ca ai fost destul de istet incat sa dai jos abtibildul ala oribil cu flacari pus de un mare cretin............misto si culoarea , dar nu te streseaza semnalele fata? parca sunt matuite asa arata .....in rest BRAVOOOO8)
|
Quote:
|
Quote:
|
oricum n-avea cum s-o vopseasca cu flacara aia pe ea...ca il frigea pe vopsitor la mana :)) bafta pdv-ule...asteptam sa vedem mai mult tuning...e incredibil de stock pisicu tau :P
|
Quote:
|
Arata mult mai bine acum.
Banuiesc ca nu a costat mai mult de 2200 euro,dupa cum arata. Spor la munca in continuare ;) |
10 Attachment(s)
Banuiesti tu ceva pe acolo dar...hmmm nu e bine ce banuiesti :lol: app azi am fost la un "patinaj artistic"! :D
|
da bine cu farurile astea...si ehv-u incepe sa ia forma :)) va merge bine cu tuningu nu?
|
EE moderat asa Supaputza ....baii ce intelegeti maa e un alint ma e un diminutiv al lui SUPAPA:lol::lol: sunt si eu razna ...si EHV incepe sa prinda forma nu?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:28. |
- Copyright 2026 4Tuning