Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Sa mai intamplat cuiva .... ? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/9087-intamplat-cuiva.html)

sil4tuning 23-10-05 16:36

Sa mai intamplat cuiva .... ?

1 Attachment(s)
Sa primeasca un mail cu diferite fisiere de tip doc. atasate de mail si mailu sa fie trimis chiar dupa adresa ta de mail ? si de fiecare data mailu sa aiba exact 80 de kb ? asta se intampla de cateva ori pe saptamana ...pana acuma nu am descarcat fisieru ...este o aplicatie de tip doc.exe ...

georgeb 23-10-05 16:49

1 Attachment(s)
verifica headerul mesajului. il poti verifica cand intri in mesaj , in partea din dreapta . show full header. vei vedea de unde este mesajul . nu este de la tine ;)

georgeb 23-10-05 17:01

1 Attachment(s)
vei gasi un formular luuuung de tot . campul pe care il primesti tu la from este cel in chenar . adresa de unde a venit mesajul este in rotocol ;)

Mustang 23-10-05 17:31

te-ai inscris in vreun site cu newslettere ? :D

sil4tuning 23-10-05 20:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mustang Mach One\"
te-ai inscris in vreun site cu newslettere ? :D

logic ca da .....dar nu vad legatura ...... ?
george ms pt sfat :wink:

Mustang 23-10-05 22:40

e probabil ca si newsleterele sa fie de vina...si mie mi s-a intamplat o data...numai pt simplul fapt ca am oferit adresa de mail...le baga intr-o baza de date si le intituleaza la fel ca cea pe care o ai tu...da' de fapt pleaca din sv siteului respectiv...e un bug al serverelor...

cannavaro 24-01-06 01:43

degeaba ai sters id`ul cu guma ^^ tot apare in bara de sus :lol: :lol:

ERY 24-01-06 15:11

Da eu ce sa mai zic ca primesc sms chiar de pe nr meu de telefon....ba chiar mai ma si sun din cand in cand...ciudat nu?

Gabi 24-01-06 15:13

Primeam zilnic mailuri de pe adresa mea de e-mail şi de pe adresele celor de pe forum cu spam-uri de genu' ăsta.

sil4tuning 24-01-06 15:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-81-ERY\"
Da eu ce sa mai zic ca primesc sms chiar de pe nr meu de telefon....ba chiar mai ma si sun din cand in cand...ciudat nu?

ai incercat sa raspunzi ?
si in mesaje ce scrie ?
nemaiauzita intamplarea care o zici tu ...

ERY 24-01-06 15:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sil4tuning\"
Quote:

si in mesaje ce scrie ?

Pai raspund.....acum nu stiu pe cine taxeaza...pe mine...sau pe mine....sper sa nu fiu plecat din tara ca atunci mai platesc si roamingul... :lol: ....si smsurile sunt goale..

CataNOS 24-01-06 15:24

nu va speriati k nu vine in plus p factura :D mesaje cu orice nr sau denumire se pot da de pe net. sau cel putin se puteau da pana a blocat connex accesu din cauza avalansei de mesaje anonime :)

CataNOS 24-01-06 16:03

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"sil4tuning\"
Quote:

si in mesaje ce scrie ?

Pai raspund.....acum nu stiu pe cine taxeaza...pe mine...sau pe mine....sper sa nu fiu plecat din tara ca atunci mai platesc si roamingul... :lol: ....si smsurile sunt goale..

lasa-mi nr pe privat si iti dau eu un sms cu nr tau k expeditor. :D
Bafta!

sil4tuning 24-01-06 17:08

cataline ...eu stiu ca poti face chestia asta ...numai daca dai mesaj dupa MY> de pe contul tau ...ca sa iti apara nr tau drept expeditor de mesaj ...
cum faci ? :) si este free ? no cost ? :lol:

ZerO_CooL 24-01-06 17:44

Dar treaba cu sunatul cum e? Ca ar fi ceva sa te suni singur si sa iti faci minute. :lol:

All times are GMT +2. The time now is 13:20.

- Copyright 2026 4Tuning