Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Liniute Aeroport-Opinii (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/9086-liniute-aeroport-opinii.html)

rik 23-10-05 16:21

Liniute Aeroport-Opinii

O cursa excelenta.Felicitari organizatorilor,felicitari concurentilor!!!
MARFAAA

lam 23-10-05 18:46

Re: Liniute Aeroport-Opinii

Quote:

Originally Posted by \"rik\"
O cursa excelenta.Felicitari organizatorilor,felicitari concurentilor!!!
MARFAAA

Esti varza!!! Ce te-a determinat sa spui asta? Te rog sa ne dovedesti ceea ce spui!! :o :shock: :)

rik 23-10-05 19:46

M-a determinat sa spun asta faptul ca a fost soare :lol: :lol:

lam 23-10-05 19:59

Re:

Quote:

...... soare :lol: :lol:

....cu dinti de 108 cifra octanica? :!: :?: :!: cred ca ai fost :drunk:
:lol: :lol: :lol:

Alcibiade 24-10-05 05:27

'Cursa organizata de Ghost Racing si Midnight Racers

Mare bataie de joc !!!

Categoriile au fost facute varza...'

ia spuneti baieti de ce e bataie de joc cursa???voi astia potentii :lol: :lol: :lol:

Al3xius 24-10-05 10:40

Eu nu stiu dc iti mai bati capu` ...sincer ! :roll:

EVOLUTION8 24-10-05 12:52

Cine a zis asta ??

Razvan_Nitro 24-10-05 14:02

Oare cine? :D ...castigi o sticla de cola daca ghicesti! :twisted:

Bubu_021 24-10-05 15:47

sa traiasca cine a zis si sa aibe parte numai de ce ii urez io :D

rik 24-10-05 19:05

Nu este adevarat!!!!A fost una dintre cele mai frumoase curse de pana acum!!!Si organizarea a fost perfecta...Nu s-a incurcat nici o grupa.Parca trebuiau mai multe drifturi dar cursa in sine a fost foarte mishto
TINETI-O TOT ASA SI LA MAI MARE!!!!

bodyspeed 24-10-05 21:19

a fost o cursa frumoasa bravo ghost si midnight
nu stiu frate voua ce nu v-a placut; ca s-au dat masini din craiova s-au castigat premii spectacol a fost........soare a fost 8)
oricum a fost o cursa care a fost organizata repede in doua saptamani si s-a organizat foarte bine
felicitari sincere :peace: si la cat mai multe

rik 24-10-05 21:49

Totusi un sfat pentru organizatori:Nu era mai bine sa se traga la bilete care cu care face?Adica sa fie acelas sistem stil piramida dar dupa ce se faceau grupele sa se traga la sorti care cu care face si nu asa la invoiala...
Sa nu mai apara discutii de genu eu nu fac cu tine ca ma faci,eu nu fac cu ala ca ma face...Parerea mea...

FLAu 24-10-05 23:19

Re:

Quote:

Totusi un sfat pentru organizatori:Nu era mai bine sa se traga la bilete care cu care face?Adica sa fie acelas sistem stil piramida dar dupa ce se faceau grupele sa se traga la sorti care cu care face si nu asa la invoiala...
Sa nu mai apara discutii de genu eu nu fac cu tine ca ma faci,eu nu fac cu ala ca ma face...Parerea mea...

parerea ta e buna de aceeasi parere sunt si io

Al3xius 24-10-05 23:42

Si noi am vrut sa facem la fel , dar erau mult prea multe masini si nu ne-a mai stat capul la asta....next time will be better ! :wink:

Va multumim din tot sufletul pt. aprecieri ! Criticile sunt binevenite oricand ...dar nu cele rautacioase !

P.S. : sunt si eu curios daca, \"categoriile\" au fost facute varza dc sunt copiate de cei care le critica ? :roll: sau mi-a soptit gresit pasarica ? :lol:

rik 25-10-05 18:31

Bafta in continuare si la mai mare!! :peace: :yes:

All times are GMT +2. The time now is 01:35.

- Copyright 2026 4Tuning