![]() |
S40R.
|
Sunt artistice pozele... Motorizare, ceva ??? :wink:
Nice car... :lol: |
Da ..frumoasa masina..imi place eleronu` ca e simplu.. :wink:
|
chiar k sunt artistice pozele.....
si masina e dragutza...nu prea imi place culoarea....dar in rest....e dragutza... |
arata fain .si mie imi place masina f f f f mult.cand am vazut odata un accident cu un volvo pe viu cum a iesit de pe drum ,a lovit 2 copaci ,s-a dat peste cap de cateva ori si dupa ce s-a oprit am vazut ca tipul a iesit din masina pe picioarele lui ,am ramas afis.
asa ca cele mai sigure is volvo.sa ai grija de el |
Misto masina , Misto jentile , Misto culoarea ... Eleronul nu imi place ... dar sti de ce ?
Bine ... asta e doar parerea mea .. tu potzi sa ii pui ce eleron vrei tu ... Ptr ca masina are forme rotunde , iar eleronul este drept , patratzos ... In fine .. este doar parerea mea ... Cred ca mergea mult mai bine unul de Alfa 156... |
eu zic ca mergea si mai bine fara nici un fel de eleron , lasata mai mult si scoase aptipildurile :)
oricum, e misto masina |
2 Attachment(s)
Asa arata masina cind am cumparato....
|
man... faza e nasoala... pe langa ca eleronu nu se potriveshte cu mashina... la ce dreq l-ai mai pus... treia acol, spoilere, praguri... shi apoi eleron...
jentzile intradevar is faine... sitckerele alea iar i nasoale.... parerea mea... |
1 Attachment(s)
e okei masina
skimba-i si masca cu semnu' sa arate mai suparat |
masina e ok; daca doresti sa pastrezi un tuning usor in stilul asta de acum ti-as recomanda sa o cobori putin (evident suspensii sport) + cu aceste roti va arata bestial
|
Arata bine masina ! Sa o stapanesti sanatos !
|
Re: S40R.
salut! mi-am luat si eu un volvo s40, 1.8 si 122cp si vreau si eu mai multe informatii despre masina. eventual nishte site-uri sa ma informez si de unde sa iau o carte tehnica on-line gratis.
|
Re: S40R.
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:11. |
- Copyright 2026 4Tuning