![]() |
VW Golf IV - VYP`ul frate :)
3 Attachment(s)
unul dintre cele mai frumoase golfuri de la noi din tzara..poate cel mai :D....plusuri peste plusuri :)...defectele acestei masini difera in funtie de gusturile fiecaruia :)... :D !!!
vizionare placuta!!! |
cum ai spus si tu plusuri peste plusuri la car styling...
|
asa da
|
lipseste cel mai important lucru...suspensia :D
|
M'da..masina arata bine..dar..exista un dar...proiectoarele de ceata nu prea se incadreaza bine in bara fata....parerea mea.. :wink: ...fara ele(proiectoare) masina ar arata mult mai bine !!
|
Arata super,dar are un singur minus,chiar daca nu prea e el minus-stopurile sunt cam comune :? . :P
|
Re:
Quote:
|
Vezi ca au la Racingnick niste faruri f frumoase [t tine
|
Nu pot sa zic ca e urata dar nici vreo scula nu e, am votat Merge
|
Re:
Quote:
|
cel mai frumos ? :) hehe mai uita-te prin arad...sunt vreo 4-5 golfuri de itzi pica plombele....
|
e chiar frumos..insa nu prea imi place spoilerul fata ( e o chestie doar de gust ) :wink:
|
o fi ea calumea ... da culoarea asta e penala , daca o pui langa taxiul din coltu strazii nu observi nici o diferenta. :(
|
live arata superb culoarea, eu am vazut-o pe valea prahovei, la predeal dak nu ma insel, dar nu bag mana in foc.
e superba masina, poate doar spoilerul fata e prea bombat, privit separat, dar per ansamblu e de nota 10... |
Bai masina nu e rea dar parca la spoilarul ala din fatza ii lipseste ceva parca nu e terminata (inca o parere) Culoarea imi place mult insa
MERGE |
| All times are GMT +2. The time now is 21:53. |
- Copyright 2026 4Tuning