![]() |
E39 - MH 26 M R K
8 Attachment(s)
bmw 520i e39 din 96 motor 2000 benzina...150cai prima mana... 144000km... IMPECABILA
|
Re: e39 MH 26 M R K
ce zicetzi va place?
|
pare intretinuta,ceva planuri cu ea?
|
frumos, sa'l stapanesti sanatos si spor la modificari
|
ms ocaruntu
laurentiu/// planuri am multe nush cat o sa duc la sfarsit...maine o sa pun folii pe geamuri...unul din planuri a fost sa o inscriu.../ am pus si eu niste pleoape ...un eleron tip m... pe viitor... cip esapament...nush ce dar sper cat mai multe schimbate la el garda la sol ..micsorata jante cu buza lata ca marime...peste 17 faruri xenon+angel eyes + stopuri clare si semnale albe filtru sport bujii ngk iridium si benzina cat mai multa:P |
ce zicetzi manilor...ar merge jantele astea de pe ia....vopsite negru...am eu o boala a mea cu jantele negre...si zic ca daca ar merge astea ...as scuti niste bani
|
si yo sunt inebunit dupa jante negre...si nu...in nici un caz nu merg astea care le ai acu vopsite...srry...ceva cu buza clar...bfta
|
Re: E39 - MH 26 M R K
ms man...
dar daca exista vreun baiat care stie sa foloseasca virtual tuning... il rog frumos sa imi faca niste poze cu jantele astea negre... sa ma conving si eu...:P la bmw clar merg cu buza lata....dar poate merg si astea ptr un timp:P |
1 Attachment(s)
ar arata f nasol masina belomarin si jante negre ! sa o stapanesti sanatos si sa nu ai parte de incindete :)
am incercat eu ceva in photoshop dar nu prea merge pt ca nu are contrast cu nimic :| si tu ai pe masina si cateva chestii cromate -mai degraba ceva cu buza polisat |
nu pot sa vad poza...!!!...am sa incerc si eu in paint...da acum plec sa pun folii
|
ohoo... frumos e39`ole ...
daca vrei sa mai modifici ... sau chiar sa isi mai dea si ceva baieti in domeniu cu parerea... mai arunca un ochi si pe https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/74900-nsl-filiala-drobeta-turnu-severin.html .. si mai vorbim .. gasesti id`u acolo .. |
4 Attachment(s)
cred k ti-au zis destule persoane k nu are nici un rost sa vopsesti jantele...uite pe viitor k o idee pt jante...marca de janta...si cum ar da pe 5-aru tau...
Prima poza ai....Gotti-mijl G-force Mgun pe 18' Si a 2-a poza...Parotech Dragon bkXL pe 18' :wave: |
c kst...zimi si mie niste preturi ptr jantele astea...da sa fie cu tot cu cauciucuri...cam pe la ce pret ashi gasii...ms mult...astept
|
parotech alea...am vazut ca sunt aproape de 1000.... leas lua...dar nush cat iau pe ale mele cu tot cu cauciucuri....sunt noi
|
ambele sunt 1000 si ceva fara cauciucuri...noi...ma refer la jantele alea care ti le-am dat...de jantele tale...nush ce sa zic...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |
- Copyright 2026 4Tuning