![]() |
Ce cluburi frecventati si ce muzica ascultati?
Dupa cum spune si titlul pe unde va petreceti serile?Eu unul am inceput sa vin pe la Bucuresti fiindca in Targoviste nu prea mai ai unde sa te duci:|
|
Re: Ce cluburi frecventati si ce muzica ascultati?
toate din oras:lol: (ca e si mare rau) in general house...trance mai mult vocal house si vocal trance...dar si muzica ,comerciala
|
Club Aligenis - Calinesti [20km de Ploiesti]
http://uk.youtube.com/watch?v=bHChCXAfDZc https://www.trilulilu.ro/cataas/6b37ea5a027758 Mie mi-a placut ;) |
marfa calinesti :d , poate la anu ajung si eu pe acolo doamne ajuta, ascult multa muzica hip hop si ceva house vocal , unele mai comerciale, inafara de manele :chainsaw:
|
Quote:
|
Caractere :>
|
Quote:
|
imi plac discotecile si cismelele ,unde duduie manelele :D
|
Pe mine sincer ma pasionau acum ceva vreme cluburii`le...dar am ajuns la concluzia ca nu conteaza IN CE CLUB mergi , conteaza cu cine mergi :)
Doamne fereste nu zic ca nu`mi mai place sa merg in cluburi sa ma distrez,dar sincer atata timp cat nu sunt persoanele cu care te distrezi langa tine , atmosfera din club numai e aceeiasi , cand sunt cu prietenii mei , pot sa ma duc si la o carciuma sa beau o bere si sa ne distram asa cum putem depinde si de buget , ca nu tot timpu dau afara banii din buzunar :) |
Quote:
|
oriunde emrg nu ma derajneaza nici manele nici rock .. nu conteaza .. in 10 minute 20 inteleg muzica :))
la capitolul muzica ascult orice .. |
In general nu frecventez cluburi....dar frecventez terasele de prin parcuri...iar la capitolul muzica ascult orice imi place......adica daca e o manea care imi place...nu ma feresc sa o ascult fiindca este cantata de nicolae gutza de exemplu.....
|
pai sa zicem ca de cand sunt burlac am inceput sa bat cluburile ...
Megalos Xs ... Two .. Wish ... sa vedem cand se deschide crush sau altele .. so ... la mai mare :) |
si daca iti gasim o gagicuta frumusica?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:47. |
- Copyright 2026 4Tuning