![]() |
Lotus Europa cu.. diamante
7 Attachment(s)
Lotus isi continua aniversarea a 60 de ani de activitate prin realizarea unui Europa dotat cu diamante. Pentru a produce acest exemplar unic care valoreaza 150.000 lire sterline, constructorul britanic a primit ajutor de la Winsor Bishop, o companie de diamante din Anglia.
Astfel, Winsor Bishop a dotat interiorul modelului Europa cu diamante in valoare de 111.000 lire sterline. Tot la interior mai gasim si piele speciala, in timp ce la exterior Lotus a aplicat modelului o vopsea care ofera impresia ca vehiculul este un diamant slefuit. Exemplarul Europa dotat cu diamante va fi prezentat in cadrul unui eveniment special ce va avea loc pe data de 14 septembrie. |
Re: Lotus Europa cu.. diamante
nu are cine stie ce...
|
m-ar fi multumit niste cai in plus decat diamantele alea(asta dak m-ar fi dat banii afara din casa )
|
Nu stiu daca mi se pare mie ...dar pentru o masina de calibrul ei...are garda la sol de zici ca e Logan...( poate vor astia de la Lotus sa faca un 4x4 si nu stiam eu ... ca vad ca are valente de off-roader ) si nici aspectul nu e cine stie ce...! Parerea Mea .. !
PS : Interiorul este Impecabil .... Superb CHiar... ! |
bah... puii mei... la 150 G de lire si sterline pe deasupra, puteau si ei sa o doteze cu un dvd macar nu cu alpine-ul ala ieftin... let him in za blood, cum ar zice francezu. iar la o privire mai atenta, comutatorul de stergatoare ar cam fii de opel vectra B, ma rog, vauxhall la ei acolo in "britania", iar intreruptorul de la "fereastra" electrica ar fii de tigra. dar sa revenim, 111 G costa doar diamantele alea hidoase de pe schimbator sau mai sunt si prin torpedo?
|
arata nashpa.........ce ii trebuiau diamante atata timp cat nu impresioneaza nici prin performante si nuci prin aspect...........luxul specific britanic rupt in coate
|
nu poti sa zici ca e prea urata sau ceva de genu dar... decat 11.000 lire pt diamante mai bine 11.000 lire pentru un tunning :-D....:twisted:....parerea mea
|
Si in afara de schimbator, UNDE-S DIAMANTELE ? :) Oricum mi se pare putin aiurea sa pui diamante la asa un interior.. ma refer la faptul ca e spartan, slab dotat, minimalist, ca la o masina sport pursange. Desi nu le gasesc explicatie diamantelor in masini, oricum ar fi fost mai scuzabil la interior unui S sau Maybach. In alta ordine de idei, vreau sa vad un Lotus din asta de aproape, pare destul de dragut la exterior.. vreau sa vad cat de diferit e fata de Elise.
|
Are acelasi semnalizator ca astra-ul meu din 96 :lol: :lol:
|
Si a mea din 2002 :D Acuma am observat.
|
nu e cinestie ce.... si mie mi se pare "naspa" toate chestiile astea cu diamante si aur... cand tot vad masini cu diamante si aur? nush ce rost ar avea... :)
|
imi plac ceasurile :D
|
ce rost au diamantele alea nu stiu ... si sunt doar pe schimbator ... mai bine ii bagau niste cai ceva ...
|
e nasoala...nimic nu e facut cum trebuie si pe deasupra mai cer si o gramada de bani! kitsch!
|
este o tampenie sa pui pe masini pietre pretioase, aur...ce legatura are una cu alta si pacat ca este vb de lotus nu de un alt producator!
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:06. |
- Copyright 2026 4Tuning