![]() |
E36 - 320i '94
18 Attachment(s)
am ajuns si eu la concluzia ca totusi ii trebuie dedicat acest topic'
mandru posesor de 320i coupe din 94 dotari: kit M cutie M - short-shift EDIT: faruri normale :) si angel eyes triple "lumina clara" jante 17 gume 225/45 dublu climatronic restul las la aprecierea voastra: |
Re: e36 320i '94
mosu.....de curiozitate, ai CUTIE de M , sau schimbator, ca e o mica diferenta
frumusica masina, in rest |
Re: e36 320i '94
din cate mi'au zis mecanicii cutie M, schimbator ... uzat :) de M, rapoarte foarte scurte.
|
Re: E36 - 320i '94
nu prea cred ca ai putea adapta o cutie de M (3.2 litri) pe un motor de 2 litri nu ti se pare diferentza cam mare????? oricum e dragutza dar fa niste poze la lumina sa vedem si noi accesoriile
|
Quote:
de la 2.0 la 2.8 nici macar nu difera blocul. prinderea la cutie e la fel.merge pana si cutie de 1.8 pe m3.banuiesc ca si invers.(1.8 are 4 cilindri,nu 6) ideea este ca o cutie de M nu are rapoarte foarte scurte,si nici macar diferentialul scurt. daca ai trepte scurte,ti se trage de la grup (diferential). |
din cate mi'a mai zis cineva e posibil sa fie legatura intre schimbator si cutie foarte scurta ... cel putin asa am inteles eu.
o chestie care ma deranjeaza ar fi ca imi intra cam greu in viteza, in comparatie cu alte masini pe care le'am condus. |
io i-as face grilele negre si folii pe fata.. in rest, arata bine din poze.. s-o stapanesti sanatos.
|
e oricum am incercat eu sa zic ceva dar n-a iesit cum trebuie...mc skilzu pt rectificare ca sa nu inteleaga lumea altele.....dar as avea totusi o mica sugestie...nu prea merg Oz-urile alea pe bmw...mai degraba bagai unele cu buza..;)...dau mult mai misto la liniile mashini...in rest e destul de dragutza.....s-o invartzi sanatos
|
Quote:
de invartit nu prea pot ... nu ma lasa ASC-ul ... si butonul care il dezactiveaza nu exista .... :evil: - intr'un fel e bine :) jantele nu's OZ-uri ci sunt Platinum... folie dupa RAR :) grila pe fata urmeaza sapt viitoare odata cu noua masca vopsita ... actuala are cateva puncte de rugina ... nu da bine |
Quote:
|
mie mi s-au parut a fi Oz-uri...in fine nu dau bine pe bmw si asta banuiesc ca o stii si tu...cele mai tari pt bmw sunt cele cu buza mare frate si strech-uri..;)
|
Quote:
Quote:
eu as schimba farurile cu unele fara crom ... ci cu negru. |
320 cu cutie de M ma indoiesc nui vad avantaju,s-ar putea sa ai un short shifter oricum e greu s ane dam noi seama ce ai,tu simti cel mai bine,i frumoasa masina sincer mie nu-mi plac jantele parca nu au legatura cu masina,in rest arata frumos pe intuneric..sa o porti sanatos sau cum o zis un preten de pe forum sa o invarti sanatos :-)
|
ms,
as invarti'o daca as sti cum se scoate ASC-ul ... n'am buton. |
poi nici eu nam buton si nu intervine nimic ;) s-ar putea sa nu ai :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:20. |
- Copyright 2026 4Tuning