![]() |
Ce parere aveti despre Corolla
Salutare !
Am deschis acest Thread deoarece ma intereseaza ce pareri aveti despre Toyota Corolla terra hatchback (aia cu 5 usi). Nu sunt proprietar de corolla, dar as vrea sa fiu :) |
iti spun io ca tokmai am primit o e SUPER TARE
|
Re: Ce parere aveti despre Corolla
despre motoare nu merita vorbit...pt ca se stie din start ca sunt foarte fiabile..din punct de vedere al designului, sa stii ca e foarte frumoasa masina.poate...pretul putin cam piperat pt o masina de categoria ei,dar sincer,merita investitia
|
si eu ma gandeam sa imi iau una cu motoru 1.6
dar stie cineva link cu car configurator?? k sa stiu si eu cat ma costa niste chestii in plus.. volan in piele si chestii de genu |
am gasit.sunt configurate din fabrica..si o sa iau versiunea sol (deci full -un fel de..k nu are tapiterie din piele si altele) dar..decat sa dau 1300 euro sau cat o costa la alti producatori..gen vw ..sau altii ..mai bine stofa..si nu mai stau socat k se rupe pielea sau cum se murdareste..
|
stiati ca toyota are cele mai putine intrari in service ??? ft fiabila...corolla este visul meu :D
|
inseamna k imi cumpar visu tau anu asta:P
abia astept sa o iau:D mai sunt cateva luni pana atunci..dar pot sa astept lejer |
| All times are GMT +2. The time now is 00:55. |
- Copyright 2026 4Tuning