![]() |
ELIA project
1 Attachment(s)
prima poza
|
dupa parerea mea cel mai bun proiect,tzinand cont ca este vb de un tunner oficial ''elia''.imi place si ca performantza si ca design....ce ma scoate din mintzi e pretzul :shock:
|
Tuningul... foarte mic la exterior. Cred ca s-a pus acentul mai mult pe performanta. Dacia facuta de Elia fiind lasata din amortizoare nu ca celelalte, care dau impresia de joase datorita spoilerelor si a pragurilor. Jantele sunt chiar frumoase si anvelopele pe masura.
La exterior.. tuningul relativ mic.. doar cateva prelungiri. Ma intreb... o merita pretul spus de ei doar pt modificarile de la motor si amortizoare? |
un + pt jante, pt faptul k sau axat mai mult pe performante si pt discretia tuningului
un mare - pt pretul mult prea exagerat |
intradevar un tuning la exterior aproape nevizibil...
jantele sunt superbe,gumele sunt super... culoarea nu prea imi place... performante ptr un logan super mari...deci un super mare plus... este lasata si asta este un plus... dar pretzul dupa mine este extaordinar de mare...cu banii astia nu stiu daca ai face mai mult din ea dar ai putea sa iti iei o alta mashina si sa o faci mai performanta ca loganul de la elia :wink: |
Roman fiind in cep cu pretzul :P : MARE , MAREEE , MAREEEEEE :shock: :shock: :shock:
Exterior : Pe partea de bari nu s-a umblat fff mult, poate deau mai bine 2 esapamente in loc de unul :? . Ce atrage atentzia si lasa impresia de masina puternica este garda la sol micsorata care pe mine ma innebuneste.... iar niste jante mai potrivite chiar nu puteau sa aleaga , tot respectul :peace: Motor: Prefer sa nu ma pronuntz, nu am vazut masina pe pista (sau strada) asa ca nu pot sa am o parere Per ansamblu o masina reusita :peace: |
ce e adevarat ca arata bine......jantele, garda joasa...frumos..dar ce nu arata bine e pretul.... :lol: :lol: :lol: ....sa fim seriosi....ai ce alege cu banii ashtia... Oricum cat au zis ei ca o sa scoata.......100 de bucati le`or cumpara nemtzii.....ca ei au bani..... :lol: :lol: :lol:
|
am mers si eu intr-una una ... e super meserie :peace:
|
adevaru e frate..k e scumpa rau, da arata si bne si are si performantze :wink:
|
Re: ELIA project
super masina jantele si tipa
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:51. |
- Copyright 2026 4Tuning