![]() |
ADV project - vieta
1 Attachment(s)
prima poza
|
Slab... nimic deosebit, prelungiri si atata tot... Poate doar la audio sa fie ceva mai interesant.
|
mda... cred k la sunet e cel mai tare :)
la exterior, doar prelungiri si o vopsea noua.. makar dk il faceau negru :D |
nu ma impresioneaza cu nimik masina asta...
poate doar la capitolul muzica la care sta mai bine... spoilerele nu au suferit nici o modificare decat s-au aplicat nishte prelungiri... cam slabutza dar ptr a face reclama la sabufare e buna(stiu cum se scrie subwoofer) |
:? :? :? O masina destul de simpla, fara modificari prea mari , deci nu vad rostul capotei negre ......
La partea audio nush cum sta asa ca :censored: |
Aceasta masina ar fi trebuit sa aiba bara fata spate de la Elia + aripioara pe spate. Din pacate Elia a anuntat foarte foarte tarziu ca nu vor putea furniza in timp barile pentru SIAB asa ca am luat ceva .... sa nu fie \"de stoc\" si sa fie si decent in acelasi timp.
Masina va mai suferi ceva modificari la exterior .... dar mai asteptam. Apropo' de sunet am obtinut locul doi la dbDrag :) :) :) In afara de sunet masina mai are foarte multe accesorii la interior: - incalzire in scaune - senzor de presiune in pneuri - senzor de ploaie - frigider - adaptor 12-220V - telefon PDA - carkit - sistem de navigatie ..... si binenteles muzica ... Cam atat!!! |
3 Attachment(s)
da frumoasa mashina astazi am vazut-o si eu la db drag asa mai in amanunt...
nu este asa urata din contra... gumele sunt frumoase si vin bine... muzica bv bv bv... :D interiorul este reushit...am vazut ca ai skimbat cate ceva prin ea...ai mai vopsit in culoarea caroseriei... clantzele la ushi imi plac ca sunt cromate... :wink: si ce sa mai zic felicitari ptr premiul care l-ai luat la categoria street B |
Re:
Quote:
|
www.advproject.ro
Site-ul dedicat proiectului este gata:
www.advproject.ro Puteti vedea mai multe detalii acolo. :wink: |
Este foarte frumoasă. A fost expusă cumva în Cora Pantelimon?
|
Da!
|
da..e tare la muzik si nici afara nu e nashpa.Totusi,era loc d mai multe modificari. :roll:
|
Re: ADV project - vieta
Quote:
si in cora lujerului:D mie unu imi place cum arata..iar despre muzica numai +++;) |
Re: ADV project - vieta
unele nu stau bine la nimic asta tot sta bine la muzica si interior
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning