![]() |
culoare mertz w210
ce culoare s`ar potrivi la un e200 in loc de vesnicul bej?:)) am mai vazut gri,negre,sau verde inchis.... insa as vrea ceva elegant si iesit din comun...eventual niste poze
|
Re: culoare mertz w210
Alb. Indiferent ce s-ar spune despre alb si fitele aferente unei masini albe, pe W210 merge 100%. Alb si cu mult crom :)
~Nautilus |
Lipeste-o de pamant fa-o roz si ia-ti o jacheta cu blana de vulpe la gat (roz preferabil) si arde-o gangsta :D
|
Alb
Alb Alb . . . .Alb :D :) ~Nautilus |
Eu iti recomand un Visiniu mai inchis cred k e foarte tare.
|
2 Attachment(s)
man ce culoare vrei tu dar nu verde inchis priveste aici shi speriete...mertzanu a fost vopsit acuma 3 ani culoare verde inchis metal a aratat f bine numai ca dupa doua veri de stat in soare arata cam asa...culoarea din cauza cai inchisa absoarbe caldura shi se coace ca naiba...insa un argintiu metal merge ca manusa...;)
|
Un alb perlat ar fi frumos si elegant. Sau poate un albastru ar arata bine.
|
un portocaliu combinat cu negru poate?
|
pREa sportiv negru cu portocaliu......eu zic sa o faci dubstyle....adica.....jenti mari!...cat mai mari.....cauciucuri cu talon mic (25-30)...Si culoare....hmm...un alb perlat:D..cum a zis si strik3ru..
|
ALB M3 !!! i-ar sta foarte bine ... si cu geamuri fumurii ... si poate niste jante cromate daca sunt posibilitatzi , si ai putea pune xenon si oglinzi , manere cromate ! Succes La Proiect !
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:57. |
- Copyright 2026 4Tuning